Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
dle období

Ve stínu hákového kříže - 20%
Další kniha známého spisovatele, záhadologa a badatele Vladimíra Lišky se vrací k pohnutým a nejvypjatějším okamžikům našich novodobých dějin, do doby, kdy byla zcela podkopána naše samostatnost a ohrožena existence národa. Kniha si klade za cíl seznámit především mladé čtenáře s dobou, od které uplynulo více než sedmdesát let.
dle období
Ukázky

Ve stínu hákového kříže

189 Kč
151 Kč
Nacistická kulturní politika v Protektorátu - 20%
Monografická práce Volkera Mohna je zásadním příspěvkem k fungování nacistického režimu a správy Protektorátu Čechy a Morava a rovněž k chování české společnosti za okupace.
dle období
Ukázky

Nacistická kulturní politika v Protektorátu

299 Kč
239 Kč
Anthropoid – The Czechoslovak Patriots´ Story - 20%
The book will mark the 75th anniversary of the drop of the Anthropoid group over the occupied territory of Bohemia & Moravia and the realization of the most important resistance act of the Second World War. ! 62 Mb !
dle období
Ukázky

Anthropoid – The Czechoslovak Patriots´ Story

390 Kč
312 Kč
Edvard Beneš. Politická biografie českého demokrata (II.) - 20%
Druhá část politické biografie Edvarda Beneše se věnuje období od roku 1935, kdy se stává prezidentem ČSR, až do poválečných let poznamenaných marnými snahami o záchranu demokracie.
dle období
Ukázky

Edvard Beneš. Politická biografie českého demokrata (II.)

280 Kč
224 Kč
O hranicích dějinných období - 20%
V posledním textu, který ještě stihl sám připravit k vydání, se světoznámý medievalista Jacques Le Goff (1924-2014), obrací k metodickým principům historické práce se zvláštním zaměřením na otázku předělu mezi středověkem a renesancí.
dle období
Ukázky

O hranicích dějinných období

120 Kč
96 Kč
Hranice placená krví - 20%
Autor v knize zpracoval historii sovětsko-finských válek. Za využití bohatého dokumentárního materiálu i vzpomínek a deníků tak před čtenářem defilují jak velké osobnosti, tak i prostí vojáci, lidé a jejich osudy v dobách míru a především války.
dle období
Ukázky

Hranice placená krví

199 Kč
159 Kč
Noc, kdy se potopil Titanic - 20%
Autor místo podrobného popisu dějů na potápějící se lodi se věnuje tomu, co se dělo na lodích, které byly nejblíže katastrofy a buď se do záchrany zapojily (CARPATHIA), nebo nezapojily (CALIFORNIAN), a proč.
dle období
Ukázky

Noc, kdy se potopil Titanic

99 Kč
79 Kč
Babylónie - stručná historie států - 20%
Kniha je věnována dějinám a kultuře jedné z nejpozoruhodnějších světových civilizací, která se rozvíjela ve starověké Mezopotámii – jako dědička Sumeru – od počátku 2. tisíciletí před Kr. až po její pád.
dle období
Ukázky

Babylónie - stručná historie států

50 Kč
40 Kč
Král zvedá meč
Kdo je tajemný Pavel v blízkosti českého krále Karla z rodu Lucemburků? Mnich řádu dominikánů, nebo rytíř zběhlý ve válečném umění? Obratný diplomat, či nájemný vrah? Odkud vůbec přišel? Historický krimi román.
dle období
Ukázky

Král zvedá meč

169 Kč
Utajená zákulisí - 20%
(2x)
Kniha rozkrývá pozadí o politické geografii rozhodujících diplomatických postupů při přípravě a průběhu transformačního procesu se zvláštním zaměřením na stav a předpokládaný vývoj bezpečnostního prostředí.
dle období
Ukázky

Utajená zákulisí

139 Kč
111 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 163 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 17 > >>