Nejprodávanější tituly v roce 2021
rodina a dítě

Pro nejmenší - Aktivity se samolepkami - 11%
Podívej se na pyramidu vlevo a ze samolepek dotvoř stejnou vpravo. Dokresli medvídkovi obličej. Nalep na rybníček ta zvířátka, která plavou, a na břeh ta, která žijí na souši. Dokresli vlnky na vodě a trávu na břehu..
rodina a dítě

Pro nejmenší - Aktivity se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Mé první tvary - Chytré dítě - 11%
Tato knížka se samolepkami a jednoduchými aktivitami vytvořenými úměrně k věku dítěte naučí vaše ratolesti rozpoznávat základní tvary.
rodina a dítě

Mé první tvary - Chytré dítě

62 Kč
55 Kč
Kéž by to naši četli - 20%
Každý rodič si přeje, aby jeho dítě bylo šťastné, a nechce to pokazit (tak jako to pokazili jeho rodiče!). Ale jak na to?
rodina a dítě
Ukázky

Kéž by to naši četli

198 Kč
158 Kč
Hádanky pro předškoláky od 5-6 let - 11%
Nejkompletnější sborník testovacích úloh pro předškoláky, který připravili profesionální pedagogičtí pracovníci a psychologové.
rodina a dítě
Ukázky

Hádanky pro předškoláky od 5-6 let

89 Kč
79 Kč
Tajuplný svět virů a bakterií
Máte doma zvídavé děti? Zajímá je věda a biologie? Kladou vám často všetečné otázky, na které neumíte odpovědět? Nevadí! Kupte jim knihu Tajuplný svět virů a bakterií.
rodina a dítě
Ukázky

Tajuplný svět virů a bakterií

283 Kč
Bludiště 3 Zámek v oblacích - 11%
(2x)
Fantasticky ilustrovaná kniha plná báječných bludišť, úkolů k řešení a hledání předmětů, která poskytne zábavu na dlouhé hodiny.
rodina a dítě

Bludiště 3 Zámek v oblacích

260 Kč
231 Kč
Julie mezi slovy
(1x)
Druhé, rozšířené vydání úspěšné a oceňované knihy o nelehkých zkušenostech dětství.
rodina a dítě
Ukázky

Julie mezi slovy

296 Kč
Králík je taky jenom člověk - 11%
(5x)
Tato knížka je velmi upřímným a velmi osobním vyprávěním o životě jednoho králíka. O mně. Pamjeti se tomu říká, nebo byokrafye… Divíte se? A proč by zrovna králík nemohl mít svoji knížku? Povím vám, jak se nám králíkům žije na světě, o dnech strávených v krabici a taky o své rodině – o Střapaté, Fousatém a dalších lidech, které jsem potkal. Obrázkovou knížku pro malé děti a jejich velké rodiče od srdce napsala a nakreslila Komára. Kniha pro děti od 3 let.
rodina a dítě

Králík je taky jenom člověk

269 Kč
239 Kč
Najdu Edu na posedu - 11%
(1x)
Hledání rozdílů je úkol, který mají všechny děti v oblibě. Kromě zrakové pozornosti a diferenciace si však děti v této knize procvičí především výslovnost, tvorbu vět, vyjadřování, logické myšlení, postřeh a smysl pro rým.
rodina a dítě

Najdu Edu na posedu

224 Kč
199 Kč
Vím, co mi chutná.  Dítětem vedené odstavení - 11%
K českému čtenáři se konečně dostává kniha o „baby-led weaning“ , tedy o zřejmě nejpřirozenějším způsobu zavádění pevné stravy u kojenců, kdy celý proces řídí samo dítě- účastní se rodinného stolování, samo se krmí a samo si vybírá, co bude jíst.
rodina a dítě
Ukázky

Vím, co mi chutná. Dítětem vedené odstavení

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>