Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
dobrodružné

Kočičí válečníci (6) - Nejtemnější hodina - 20%
Po tragické smrti Modré Hvězdy se vůdcem Hromového klanu stává Ohnivous - nyní Ohnivý měsíc. Záhy je donucen postavit se čelem svému osudu, když jeho nepřítel Dráp přivede celý les na pokraj hrozivé smrtící bitvy.
dobrodružné
Ukázky

Kočičí válečníci (6) - Nejtemnější hodina

179 Kč
143 Kč
Magnus Chase a bohové Ásgardu – Příběhy z devíti světů - 20%

Bonusový díl k trilogii Magnus Chase a bohové Ágardu! V devíti říších stále není klid. A protože Magnus Chase odjel navštívit sestřenici Annabeth, nezbývá, než aby svou kůži nesli na trh jeho staří známí – odvážná Samirah a její snoubenec Amir, trpaslík Blitzen a elf Hearthstone, drzá Mallory Keenová, lamželezo Nedorost Gunderson, bojovný Týdžej Jefferson a proměnlivá/ý Alex Fierro. Povede se jim pod ochrannou rukou boha Ódina vystopovat hromovládce Thora a znovu oddálit ragnarök, den zkázy?

dobrodružné
Ukázky

Magnus Chase a bohové Ásgardu – Příběhy z devíti světů

209 Kč
167 Kč
Výprava za diamantovým mečem - 20%

Největší porce dobrodružství ze světa Minecraftu v jedné knize Steve žije svůj poklidný život na farmě. Všechno, co potřebuje k přežití ve světě Minecraftu, je postel, malý dům a jídlo. Jedné noci ale poklidnou idylku naruší útok zombií, které pokoušou a nakazí místního kováře.

dobrodružné
Ukázky

Výprava za diamantovým mečem

429 Kč
343 Kč
Divočarka: Krev nepřítele - 20%

Úchvatné pokračování magické fantasy prodané do více než 17 zemí světa Divočarský kruh tety Isy upadl do podivného spánku a Klára se rozhodne vyhledat pomoc u krkavčích matek. Cestou ji ale zastihne krutá bouře, která Krkavčí kotlinu fatálně zpustoší.

dobrodružné
Ukázky

Divočarka: Krev nepřítele

189 Kč
151 Kč
Nové příběhy se šťastným koncem – Nezbedný mýval - 20%

Najdou děti pro chlupatého mývala nový domov? Příběh z české přírody, který se skutečně stal. Eliška a Pája tráví týden u babičky a dědečka. Pája chce spát sám v pokojíku na půdě, ale v noci ho tam straší podivné zvuky. Aby těch záhad nebylo málo, z kurníku se začnou ztrácet vajíčka a ze psí misky granule.

dobrodružné
Ukázky

Nové příběhy se šťastným koncem – Nezbedný mýval

149 Kč
119 Kč
Pomoc! Můj brácha je zombík! - 20%

Odhalte tajemství tak děsivé, že vám bude tuhnout krev v žilách! Aničce je dvanáct a má velice zvláštní koníčky. Tak například chová ropuchu, malé černé kotě a vždycky něco připravuje ve svém černém kotlíku.

dobrodružné
Ukázky

Pomoc! Můj brácha je zombík!

149 Kč
119 Kč
Titáni – Do neznáma - 20%

Astraia, Zefyr a jejich přátelé budou čelit zuřivým ještěrům i spalujícímu slunci. 2. díl dobrodružné fantasy ve stylu Percyho Jacksona. Tým našich dobrodruhů se vydává do Nessina světa, aby tam hledal pomoc pro boj s Náhradníky.

dobrodružné
Ukázky

Titáni – Do neznáma

249 Kč
199 Kč
Bethany a netvor - 20%
(1x)

Znepokojivě vtipný, přiměřeně strašidelný příběh o chamtivosti, marnivosti a děvčátku, které netuší, že se má stát hlavním chodem. Ebenezer Pinzer je na svých 511 let neskutečně pohledný muž.

dobrodružné
Ukázky

Bethany a netvor

199 Kč
159 Kč
Dům na Hrabivém vrchu - 20%
Všechno to začalo tajemnými vzkazy napsanými v prachu, které sourozenci Hedy a Spencer začali nacházet na rámech obrazů. Je možné, že by je mohly přivést k rozluštění staré rodinné záhady, které zatím nikdo nepřišel na kloub? Dědeček o zmizení babičky, ke kterému došlo během jeho kouzelnického vystoupení, moc nemluví.
dobrodružné
Ukázky

Dům na Hrabivém vrchu

209 Kč
167 Kč
Dusty: V nebezpečí - 20%
Hrdina na čtyřech tlapách Když se do Pavlova domu vloupali zloději, Dusty se zachoval jako skutečný hrdina: okamžitě je zahnal a pustil se do pronásledování. Přes veškerou jeho snahu se však lupičům podařilo uniknout.
dobrodružné
Ukázky

Dusty: V nebezpečí

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 129 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 13 > >>