Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
dobrodružné

Spirit Animals: Soumrak strážců – Nesmrtelní ochránci - 20%
(1x)
Conor, Abeke, Mej-lin a Rolan patří mezi hrstku vyvolených, kterým se podařilo přivolat legendární zvířata – Velké strážce, kteří se znovuzrodili, aby chránili svět. Nyní se v různých koutech Erdasu začala objevovat další spojení mezi dětmi a spirituálními zvířaty.
dobrodružné
Ukázky

Spirit Animals: Soumrak strážců – Nesmrtelní ochránci

189 Kč
151 Kč
Ukradený prsten - 20%
Frantík Lebeda je na svůj věk menší a drobnější, ale hlavu má plnou snů a nápadů. Však už o prázdninách vyřešil případ ztracené vzácné cukřenky tety Emilky. A zdá se, že ani na podzim nebude Frantík zahálet.
dobrodružné
Ukázky

Ukradený prsten

189 Kč
151 Kč
Záhada run - 20%
Svět Vikingů je plný záhad. Od hádanek vyrytých ve starých runách až po příběhy o skrytých pokladech. Alva je zvědavá, divoká, odvážná a chce být vyšetřovatelkou jako její strýc Magnus.
dobrodružné
Ukázky

Záhada run

237 Kč
190 Kč
Alea - dívka moře: Kouzlo Vodních panen - 20%
Příběh o Alee, dívce moře, napsaný na míru začínajícím čtenářům! Sammy se během noci na moři ztratí a nikdo neví, kde je mu konec.
dobrodružné
Ukázky

Alea - dívka moře: Kouzlo Vodních panen

149 Kč
119 Kč
Důl plný mobů - 20%

Tři kamarádi se nedopatřením ocitnou přímo v Minecraftu. Dokáží trosečníci přežít ve virtuálním světě? Simon, Michael a Lily jsou stále uvězněni v minecraftovém světě, ale s novými přáteli a lepšími znalostmi svého úhlavního nepřítele – Pána Chaosu, se dostávají čím dál tím blíže vysněné cestě domů.

dobrodružné
Ukázky

Důl plný mobů

119 Kč
95 Kč
Hotel Poslední naděje - 20%
Seth pracuje jako pomocná síla v kuchyni odlehlého hotelu Poslední naděje, který vlastní nepříjemní manželé Bunnovi. Sethovou jedinou spřízněnou duší na tomto místě je jeho kočka Černostínka.
dobrodružné
Ukázky

Hotel Poslední naděje

209 Kč
167 Kč
Strašidelná knihovna - Duch přichází v pět - 20%

Chcete, aby děti rády četly? Nabídněte jim příběh, který je bude bavit. Pozvěte je do Strašidelné knihovny! Kaz není obyčejný kluk, je to duch. Klárka zas není obyčejná holka – dokáže totiž vidět duchy.

dobrodružné
Ukázky

Strašidelná knihovna - Duch přichází v pět

119 Kč
95 Kč
Země příběhů - Na vlnách fantazie - 20%

Boj s Maskovaným mužem vrcholí. Páté pokračování úspěšné série ze světa pohádek Maskovaný muž spojil síly s největšími padouchy a zajal všechny královské rodiny Země příběhů. Hodlá je zničit a stát se jediným vládcem.

dobrodružné
Ukázky

Země příběhů - Na vlnách fantazie

249 Kč
199 Kč
Země příběhů - Za hranice království - 20%
Pohádkami to jen začalo! Maskovaný muž prchá a Rada víl nevěří, že by pro Zemi příběhů mohl představovat vážné nebezpečí. Alex a Connor se proto opět musí spolehnout sami na sebe a na své nejlepší přátele: Mášenku, Jacka, Červenou Karkulku a Matku Husu.
dobrodružné
Ukázky

Země příběhů - Za hranice království

249 Kč
199 Kč
Alea - dívka moře: Písnička pro Gilfy - pro začínající čtenáře - 20%

Podaří se Alee a jejím kamarádům potěšit hudbou podmořské bytosti? Napsáno na míru začínajícím čtenářům. Příběh o Alee, dívce moře, napsaný na míru začínajícím čtenářům! Alfa Cru složili písničku pro podmořský svět.

dobrodružné
Ukázky

Alea - dívka moře: Písnička pro Gilfy - pro začínající čtenáře

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 129 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 13 > >>