Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
příběhy ze života

Jeden rok bez tebe - 20%

Před svědomím neutečeš. San Francisco. Nový rok. Tragická nehoda po silvestrovské party. Cara přežije. Její nejlepší kamarádka, G, ne. O devět měsíců později se Cara ocitá na internátní škole ve Švýcarsku.

příběhy ze života
Ukázky

Jeden rok bez tebe

189 Kč
151 Kč
Pražské povstání - 20%
(1x)
Je 25. dubna 1945. To, že do konce druhé světové války zbývají dva týdny, ví jen Bára. Německá armáda ustupující před Spojenci se v Čechách a na Moravě hodlá bránit do posledního dechu.
příběhy ze života
Ukázky

Pražské povstání

212 Kč
170 Kč
Sesterstvo ve Snové říši - 20%
(2x)
Kouzelná kočka Fabiola tentokrát nepřenese Sesterstvo do minulosti, ale do říše snů! Začínají se tam totiž dít moc divné věci. V Elině ulici navíc nikdo nemůže v klidu spát, všichni se pořád bezdůvodně budí a ráno jsou pak strašně mrzutí.
příběhy ze života
Ukázky

Sesterstvo ve Snové říši

189 Kč
151 Kč
Křiváci - 20%
(1x)
Ellinghamova akademie je slavná soukromá škola ve Vermontu, na kterou chodí ty nejbystřejší hlavy, vynálezci a umělci. Založil ji Albert Ellingham, magnát z počátku 20. století, který toužil vytvořit báječné místo plné hádanek, spletitých stezek a zahrad.
příběhy ze života
Ukázky

Křiváci

259 Kč
207 Kč
Anna ze Zeleného domu - 20%
(3x)
Nejslavnější kanadská kniha (nejen) pro děti, přeložená do více než čtyřiceti jazyků, převedená na filmové plátno i na divadelní prkna, kterou čtenáři po celém světě milují už více než sto let, to je Anna ze Zeleného domu.
příběhy ze života
Ukázky

Anna ze Zeleného domu

209 Kč
167 Kč
Novi istorii zi ščaslyvym zaveršennyjam - Dopytlyve lysenja - 20%
Příběh z české přírody, který se skutečně stal! Bára má dvě velké lásky – atletiku a zvířata. Když cestou z tréninku zaslechne, jak se parta výrostků domlouvá, že prožene netopýry zimující ve štolách za městem, rozhodne se, že jim plán překazí.
příběhy ze života
Ukázky

Novi istorii zi ščaslyvym zaveršennyjam - Dopytlyve lysenja

149 Kč
119 Kč
Chlupatý dáreček - 20%
Pes na zkoušku? A zrovna na Vánoce? Rozkošného křížence, kterého rodiče přivedli z útulku, si Tommi a Emma ihned zamilují. Tajfun zbožňuje louže, rybníčky, zkrátka vodu. Čest svému jménu dělá spolehlivě – kam vběhne, tam způsobí zmatky a chaos.
příběhy ze života
Ukázky

Chlupatý dáreček

179 Kč
143 Kč
Lily a já - 20%

Dojemný příběh od autorky, která získala řadu literárních ocenění Dvanáctiletá Olive nade vše miluje psy. Maminka jí umřela už dávno a teď ztratila i tatínka. Nastěhuje se proto k dospělé nevlastní sestře Maudie.

příběhy ze života
Ukázky

Lily a já

209 Kč
167 Kč
Nebezpečí na špičkách - 20%

Špiónské dobrodružství z baletního světa Milly má potíže. Ve chvíli, kdy ji čeká nejdůležitější taneční vystoupení v jejím živote, její matka, která je prima balerínou, záhadně zmizí. Zničehonic je Milly pozvána, aby začala studovat na tajemné baletní škole.

příběhy ze života
Ukázky

Nebezpečí na špičkách

249 Kč
199 Kč
Neskutečně trapný život Lottie Brooksové - 20%

Buď sama sebou, i když to není vždycky terno! Zábavný deník ze života jedné trhlé holky. Lottie Brooksové je jedenáct a tři čtvrtě a její život už oficiálně nestojí za nic. Na druhý stupeň nastupuje bez kamarádů, úžasných vlnitých vlasů a s hrudníkem příliš plochým na to, aby vůbec nosila podprsenku.

příběhy ze života
Ukázky

Neskutečně trapný život Lottie Brooksové

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 140 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 14 > >>