Nejprodávanější knihy v roce 2021
medicína

Přehled poruch psychického vývoje - 11%
Co je příčinou vzniku poruch psychického vývoje? Jak se projevují? Pokud si kladete tyto otázky, jistě oceníte přehled těchto poruch. Nejde však jen o „suchý“ výčet, vše osvětlí kazuistiky, které přinesl sám život. Knihu ocení studenti psychologickýc
medicína

Přehled poruch psychického vývoje

386 Kč
343 Kč
Sociální mozek - 11%
Kniha je náročná. Je určena všem zájemcům o neurovědecké aspekty sociálního poznávání, prožívání a chování: lékařům, psychologům, právníkům, sociálním pracovníkům, případně i filosofům.
medicína

Sociální mozek

288 Kč
256 Kč
Diagnostika a terapie duševních poruch - 11%
Odborná publikace týkající se diagnostiky a terapie duševních poruch předkládá lékařům, psychologům a všem pracovníkům zabývajícím se touto problematikou dokonalý přehled o diagnostickém procesu, symptomatice, syndromologii a nozologii.
medicína

Diagnostika a terapie duševních poruch

719 Kč
639 Kč
Psychologie osobnosti - 14%
Monografie shrnuje nejnovější poznatky o hlavních tématech psychologie osobnosti - temperamentu, rysech, inteligenci, sebepojetí, motivaci a vývoji osobnosti. Důraz je kladen na vývoj v oboru za posledních pětadvacet let.
medicína

Psychologie osobnosti

464 Kč
399 Kč
Hysterie – strach z odmítnutí - 11%
(2x)
Kniha pojednává o příčinách symptomů hysterie, jejich různé projevy i možnosti léčby.
medicína

Hysterie – strach z odmítnutí

212 Kč
188 Kč
Buněčná smrt - 11%
Po přečtení knihy by měl čtenář chápat buněčnou smrt v její komplexnosti a být schopen porozumět provázanosti buněčné smrti se vznikem chorob.
medicína

Buněčná smrt

494 Kč
439 Kč
Mozek a ticho - 11%
V září 2017 se neurolog Michel La Van Quyen probudil s ochrnutu polovinou obličeje. Lékři stanovili jako diagnózu přepracování a předepsali absolutní klid.
medicína

Mozek a ticho

261 Kč
232 Kč
Orientační vyšetření páteře - 11%
O funkčních poruchách páteře existuje velký počet publikací. Většina z nich je bohužel velmi podrobná a ze složitého výkladu si lékař jen obtížně může udělat závěry pro svou každodenní praxi.
medicína

Orientační vyšetření páteře

176 Kč
156 Kč
Vývojová neuropsychologie - 11%
Publikace se věnuje základním otázkám vzniku a vývoje mozku a psychiky, a to nejen z teoretického pohledu – zachycení vývojového a časového hlediska nese řadu praktických aspektů podstatných pro práci s dětmi, dospívajícími i dospělými.
medicína

Vývojová neuropsychologie

395 Kč
351 Kč
Dědičné nádorové syndromy v dětské onkologii - 11%
Kniha „Dědičné nádorové syndromy v dětské onkologii“ poskytuje přehled dědičných syndromů asociovaných s dětskými typy nádorů. Jde o velmi širokou škálu syndromů vyžadujících většinou multioborovou péči a sledování.
medicína

Dědičné nádorové syndromy v dětské onkologii

432 Kč
384 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 552 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 56 > >>