Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
beletrie

Deník farářky - 20%
(2x)

O životě někde mezi nebem a zemí Boží cesty jsou nevyzpytatelné a nekonvenční farářka Martina Viktorie Kopecká o tom ví své. Valnou většinu jejího života se nezdálo, že bude aspirovat na službu v církvi – a přesto je dnes výraznou postavou Církve československé husitské.

beletrie
Ukázky

Deník farářky

279 Kč
223 Kč
Tři jablka spadlá z nebe - 20%
(8x)

Román arménské spisovatelky líčí podivuhodný a magický život horské vesnice kdesi v Arménii, jejíž obyvatelé, často podivíni odvyklí spojení s okolním světem, věří v kouzla a nadpřirozeno.

beletrie
Ukázky

Tři jablka spadlá z nebe

179 Kč
143 Kč
Osamělí
(2x)
Všechno začíná v roce 1969. Během studií v Uppsale se spřátelí šestice mladých lidí. Pořídí si autobus a vyrazí s ním na cestu do východní Evropy. Tento zpočátku bezstarostný výlet jim však přinese zážitky, které je navždy poznamenají.
beletrie
Ukázky

Osamělí

249 Kč
Klasztor, Návrat - 20%
(6x)
Trujkuntem nazývá autor nejvýchodnější místo Česka. Jde o zvláštní region, kde lidé stále hovoří originálním těšínsko-jablunkovským nářečím zvaným „po naszymu“, tak odlišným od ostatních českých dialektů.
beletrie
Ukázky

Klasztor, Návrat

169 Kč
135 Kč
Veterán - 20%
Expanze lidské civilizace před staletími nastartovaná Velkým seržantem opět pokračuje, lidé se naučili lépe využívat magii i potenciálně nebezpečnou techniku; potřebují novou úrodnou půdu nekontaminovanou magií, nové zdroje surovin.
beletrie
Ukázky

Veterán

239 Kč
191 Kč
Dívka beze jména - 20%
(8x)
Je dívka beze jména svědkyně, podezřelá, nebo možná budoucí oběť?
beletrie
Ukázky

Dívka beze jména

382 Kč
306 Kč
Hotýlek na Islandu - 20%
(12x)
Lucy nic nechybí, má dobrou práci v hotelu a přítele. Jenže stačí jedna jediná nehoda a vše se změní – dostane padáka a kopačky. Její život je náhle v troskách, nedaří se jí najít novou práci, úspory docházejí a už brzy nezbude nic jiného než se přestěhovat zpátky k rodičům, a to za žádnou cenu nechce. Takže když jí personální agentura nabídne místo manažerky hotýlku Polární záře na Islandu, okamžitě přijme i přes to, že nesnáší zimu.
beletrie
Ukázky

Hotýlek na Islandu

339 Kč
271 Kč
Trhlina - 20%
(16x)
Děsivý příběh sepsaný podle ústního vyprávění.
beletrie
Ukázky

Trhlina

239 Kč
191 Kč
Ano, můj pane
(2x)
Ondřej z Rohatce se po několika letech, kdy se živil jako žoldnéř, rozhodne s tímto způsobem obživy skončit. Vzhledem k tomu, že při něm nezbohatl, považuje takový život za nepřiměřeně nebezpečný.
beletrie
Ukázky

Ano, můj pane

199 Kč
Knihkupectví u jezera - 20%
(2x)

Uprostřed skotské Vysočiny, na farmě u vesničky Kirrinfi ef, žije Nina. Vlastní pojízdné knihkupectví, ale teď nutně potřebuje někoho, kdo by za ni práci na čas převzal...

beletrie
Ukázky

Knihkupectví u jezera

298 Kč
238 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>