Nejprodávanější audioknihy v roce 2021
historické romány

Dračí náhrdelník - 11%
V průběhu okázalé slavnosti, kterou na svém hradě uspořádá Jaroslav ze Šternberka, zmizí jeho krásná neteř Elška, manželka veverského purkrabího Drslava...
historické romány

Dračí náhrdelník

314 Kč
279 Kč
O věrné lásce statečného Chairea a sličné Kallirhoy - 20%
Dramatizová četba z roku 1968. Nejstarší román evropské literatury z počátku našeho letopočtu. Román byl napsán pravděpodobně už v prvním století našeho letopočtu a možná dokonce i dříve.
historické romány
Ukázky

O věrné lásce statečného Chairea a sličné Kallirhoy

249 Kč
199 Kč
Samuraj - 11%
(1x)
Výměnou za právo obchodovat s Latinskou Amerikou se skupina samurajů vydává spolu s františkánským knězem na cestu do křesťanského světa.
historické romány

Samuraj

314 Kč
279 Kč
V šedých tónech - 11%
(5x)
Píše se rok 1941. Lině je patnáct let a těší se, že po prázdninách půjde na uměleckou školu. Jednoho večera ale k nim domů vrazí sovětská tajná policie a společně s její matkou a malým bráškou ji odvlečou pryč. Čeká je deportace do pracovních táborů na Sibiři.
historické romány

V šedých tónech

314 Kč
279 Kč
Vzpoura goliardů - 11%
Píše se rok 1261. Přemysl II. Otakar podpoří v boji o trůn římského krále proti Alfonsi Kastilskému jeho konkurenta Richarda Cornwalského a za to má slíben majestát. Jenže v diplomacii není nic takové, jak by se mohlo na první pohled zdát...
historické romány

Vzpoura goliardů

314 Kč
279 Kč
Podepsána Charlotte - 20%
Historický román pro dospívající čtenáře, reflektující otázky víry i lidskosti napříč staletími.
historické romány
Ukázky

Podepsána Charlotte

154 Kč
123 Kč
Podivná svatba na Lichnici - 11%
(1x)
Při ústupu českého vojska z Bavorska se dostane v Mühldorfu zádní voj do obležení. V něm bojuje i Oldřich z Chlumu. Rytířům se podaří probojovat na svobodu, ale i když by měli slavit, jejich velitelé Smil z Lichtemburka a Vok z Rožmberka jsou nervózní.
historické romány

Podivná svatba na Lichnici

314 Kč
279 Kč
Znamení rožmberské růže - 11%
Oldřich z Chlumu narazí nedaleko hradu Bezdězu na umírajícího mnicha. Od něho se dozví, že se připravuje zavraždění Přemysla II. Otakara. Okamžitě odjíždí krále varovat. Na Pražském hradě dojde k vraždě muže, který mohl o spiknutí podat svědectví.
historické romány

Znamení rožmberské růže

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 121 - 140 z 128 položek
<< < 1 .. 5 6 7