Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2021

Eleanor se má vážně skvěle
(7x)
Svérázné Eleanor je jedno, co si o ní kdo myslí. Literární senzace pro všechny asociály

Eleanor se má vážně skvěle

314 Kč
Elegie
Básník Jiří Orten (1919-1941) oslovuje svojí lyrikou již řadu generací čtenářů. Několik týdnů před tragickou smrtí v okupované Praze roku 1941 dokončil soubor devíti elegií, podivuhodný básnický testament, jímž se rozloučil se svým životem.

Elegie

225 Kč
Faraon
(1x)
Bolesław Prus ve svém slavném historickém románu podává věrný obraz prostředí starého Egypta. Své líčení opřel o pečlivé studium vědeckých pramenů, a tak na rozdíl od různých fantazií je jeho román založen na skutečně historické představě.

Faraon

359 Kč
Hračkář
(5x)

Profesor Theo Cray se kvůli podezřením, která ho obklopila po smrti jeho někdejší studentky, a skandálním spekulacím poté, co byl zabit její vrah, se nemůže vrátit ke svému univerzitnímu výzkumu.

Hračkář

341 Kč
Chirurg
(13x)
Kariéra špičkového odborníka na pražské klinice předčasně skončila kvůli jednomu karambolu s alkoholem a následky teď musí nést nejen on, ale i jeho věčně nespokojená žena a dospívající děti.

Chirurg

170 Kč
Chlapec v pruhovaném pyžamu
(2x)

Brunovi se nechce opouštět starý dobrý pokojíček, školu a kamarády v Berlíně a stěhovat se do nového, osamělého a ponurého domu v tajemném místě jménem Aušvic.

Chlapec v pruhovaném pyžamu

251 Kč
Inspektor Šmidra zasahuje I.
Dvě unikátní dramatizace z archivu Českého rozhlasu z konce šedesátých let. Detektiv Jan Šmidra je trochu Sherlock Holmes, trochu Josef Švejk a trochu inspektor Clouseau.

Inspektor Šmidra zasahuje I.

224 Kč
Jak zamotat dračí příběh
Někdo ukradl Ohnikam. Sopka na ostrově Lávolumpů už pěkně dlouho hřímá a chystá se celá vybuchnout. Až se to stane, vylíhnou se z vajec děsiví draci hubivcii. Podaří se Škyťákovi zabránit explozi a uchránit vikinské kmeny ?

Jak zamotat dračí příběh

242 Kč
Jak žít a vyhnout se syndromu vyhoření
(1x)
Syndrom vyhoření je stav naprostého fyzického a duševního vyčerpání s možnými vážnými zdravotními důsledky.

Jak žít a vyhnout se syndromu vyhoření

242 Kč
Jáma
(3x)
Kříďák, drásavý a děsivý psychothriller C. J. Tudor, se stal nejúspěšnější knižní prvotinou roku 2018. Nyní je tu Jáma, příběh, v němž autorka co do hrůznosti a napětí ještě přitvrdila...

Jáma

359 Kč
Zobrazuji 811 - 820 z 1000 položek
<< < 1 .. 80 81 82 83 84 .. 100 > >>