Nejprodávanější hudba v roce 2021

Žalmy III. Pozvedám své oči k horám
Oboroh se vrátil ke svým kořenům a nahrál ve studiu Indies v Brně třetí album zhudebněných žalmů v doslovném znění podle Českého ekumenického překladu bible.

Žalmy III. Pozvedám své oči k horám

269 Kč
Before Dawn
Album Before Dawn je příjemně namíchanou směsí lidového, autorského a převzatého materiálu. Verše skotského básníka Roberta Tannahilla se střídají s asturskou ukolébavkou nebo s původními skladbami Luboše Maliny a Kateřiny García, majitelky jednoho z nejkrásnějších hlasů nejen na české scéně.

Before Dawn

269 Kč
Dirty
Anglicky zpívané melodické rockové písničky se opírají o výbornou sehranost kapely a uhrančivý projev a vokál jedné z nejlepších rockových zpěvaček v ČR. Talentovaná rocková čtveřice Nil s výbornou Hankou Kosnovskou.

Dirty

224 Kč
Disintegration
The Cure je anglická alternativní rocková hudební skupina založená v roce 1976 zpěvákem a kytaristou Robertem Smithem v Crawley, Západním Sussexu.

Disintegration

1 196 Kč
Heaven And Hell
Heaven and Hell je deváté studiové album anglické rockové skupiny Black Sabbath, vydané 25. dubna 1980. Je to první album Black Sabbath, které nazpíval Ronnie James Dio, jenž v roce 1979 nahradil původního zpěváka Ozzy Osbourna.

Heaven And Hell

359 Kč
Insanyya
Nahrávka Insanyya je počinem skvělé multietnické pražské formace Al-Yaman. Zvuk kapely je fúzí akustických nástrojů a elektroniky a spojuje tradiční postupy s novými prvky taneční hudby. Proud arabského vlivu skupiny přináší zpěvačka Ashwaq Abdulla Kulaib z Adenu (Jemen). Díky jejímu nezaměnitelnému vokálu a výtečnému propojení tanečních motivů, elektroniky a arabských písní je Al-Yaman považován za jednu nejlepších kapel svého žánru nejen u nás, ale i v celé Evropě.

Insanyya

269 Kč
Jablko jejího peří
Reedice legendárního alba kapely Květy. Nahrávka je kompletně remastrerovaná a navíc je rozšířená o tři doposud nevydané skladby. Svým nekonvenčním akustickým bigbeatem se skupina Květy řadí ke špičce brněnské alternativní scény.

Jablko jejího peří

269 Kč
Jananas
Skupina, kterou si nespletete. Jananas nabourává veškeré folkové stereotypy, do stojatých vod českého folku přináší nové prvky. Nabízí silné melodie, netuctové aranže a především osobité české texty.

Jananas

224 Kč
Počúvajte, co vám povím
(1x)
Skvělé folklórní album písní z Horňácka a přilehlých regionů, zpracované hudebním seskupením Musica Folklorica a jejím hostem, Horňáckou cimbálovou muzikou Martina Hrbáče.

Počúvajte, co vám povím

269 Kč
Prší nám do campari
Skupina Úterý, kterou založil písničkář Jiří Dědeček spolu s mladým baskytaristou Vojtěchem Heřmánkem, vydává po roce své existence první album nazvané "Prší nám do campari".

Prší nám do campari

224 Kč
Zobrazuji 841 - 850 z 893 položek
<< < 1 .. 83 84 85 86 87 .. 90 > >>