Nejprodávanější hudba v roce 2021

Rabudeň, rabudeň
Na své album si Luboš Holý, majitel nezaměnitelného sametového hlasu, vybral písně, které jsou mu blízké a rád je zpívá. Tentokrát s doprovodem kapely Musica Folklorica.

Rabudeň, rabudeň

269 Kč
Romská balada
(1x)
Spojení Ida Kelarová, Desiderius Dužda, Tomáš Kačo a Škampovo kvarteto Romskou baladou dokazuje, že hudebníci, ač každý z trochu jiné strany hudební scény, často naleznou společnou vizi, aby každý po svém a přece spolu vytvořili dílo, které je právě svými přesahy těžko jednoznačně zařaditelné do jakékoli hudební škatulky.

Romská balada

269 Kč
Houky
První oficiální album kapely obsahuje 16 skladeb, ve většině z nich dominuje akordeon a zpěv lídra Helemese Jirky Hilčera, současně hlavního autora hudby i textů. Průnik folku, šansonu a bigbítu, pub-rocku, kapela svůj styl označuje jako trash-folk či šraml-šanson.

Houky

134 Kč
Podobojí
12 skladeb pražského písničkáře, překvapivě pestré a bohaté aranže jednotlivých písní mu pomáhali realizovat renomovaní muzikanti.

Podobojí

89 Kč
Těžko říct
Těžko říct je velmi zajímavý hudební projekt, který vybízí k různým výkladům a velmi pravděpodobně nenechá nikoho, kdo si album pozorně poslechne, na pochybách, že jde o vyzrálé dílo vskutku osobité kapely.

Těžko říct

224 Kč
Energit/Piknik
Energit začínal v roce 1973 jako řízná hardrocková kapela, brzy se však transformoval v instrumentální jazzový kvintet. Energický rockový základ však nikdy neztratil. Dvojalbum je souhrnem tvorby z let 1973–1978, včetně devíti nikdy nevydaných skladeb ze začátků, kdy s Energitem zpívali Ivan Khunt a Vladimír Mišík.

Energit/Piknik

269 Kč
Fifty–fifty
Autorský projekt obsahuje 13 písní, které vznikaly během více než třicetileté spolupráce Zory Jandové a Zdenka Merty – jde tedy o téměř bilanční průřez.

Fifty–fifty

224 Kč
Láska jako oliva
Láska jako oliva je první akustická deska Ivana Hlase, díky absenci velké kapely působí velmi přirozeně, nenásilně a zároveň křehce. Vynikající texty mají přesah do skutečné poezie.

Láska jako oliva

269 Kč
Reprezent
Rok a půl po vydání zlaté desky Romano Hip Hop, po hektickém čase, který úspěch alba přinesl, vydávají Gipsy.cz album Reprezent. CD navazuje na debutovou nahrávku a přináší s sebou rozvinutý romano hip-hop style, skvěle kombinující hip hop, rap romskou tradiční hudbu i popové a R´n´B prvky.

Reprezent

269 Kč
Slunci ležím v rukou
Album obsahuje dvanáct písní, které všechny složila a otextovala Dáša Voňková. Na albu ji doprovází pianista Zdeněk Zdeněk, který je jí na desce rovnoceným partnerem.

Slunci ležím v rukou

269 Kč
Zobrazuji 851 - 860 z 893 položek
<< < 1 .. 84 85 86 87 88 .. 90 > >>