Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2021

Husitská epopej VI. - Za časů Jiřího z Poděbrad
(1x)
Sedmidílná sága vypráví o událostech slavné i pohnuté doby 15. století v Českém království. Snad žádná jiná historická epocha našich dějin není v obecných představách tak kontroverzní, jako právě husitství.

Husitská epopej VI. - Za časů Jiřího z Poděbrad

359 Kč
Jáchymov
(1x)
Potkají se náhodou: nakladatel a bývalá tanečnice. Ona mu začíná vyprávět tragický příběh svého otce - slavného hokejového brankáře, zatčeného komunistickým režimem a vězněného v Jáchymově.

Jáchymov

269 Kč
Jiný TGM
(3x)
Pavel Kosatík sestavil Masarykův plastický obraz pro 21. století. Jiný TGM je pro všechny, kdo přemýšlejí o české demokracii a o tom, jak ji udržet. Zároveň přináší víc života a pochybností než pomníků a svatých obrázků.

Jiný TGM

359 Kč
Kapka do žil
Audiokniha natočená podle její tištěné verze. V knize autor vzpomíná na svého otce Jana Wericha, na přátele, své účinkování v rozhlase, televizi i v divadle, o své rodině i zážitcích z dětství.

Kapka do žil

269 Kč
Král Lear
Král Lear je bezpochyby jednou z největších Shakespearových tragédií. Největší proto, že všechno dění a lidské konání v ní probíhá na obrovských pláních země i nebe. Rozhlasová nahrávka z roku 1989 v režii Jiřího Horčičky.

Král Lear

224 Kč
Krev prvorozených
(3x)
Tajemné spiknutí v labyrintu rudolfinské Prahy.

Krev prvorozených

359 Kč
Kříďák
(5x)
Všichni máme tajemství. Před některými utíkáme, ale ona si nás najdou. A některé hry končí vždycky stejně…

Kříďák

314 Kč
Lazar
(4x)

Komisař Joona Linna si myslel, že už má to nejhorší za sebou, přitom všechno teprve začíná…

Policisté objeví v bytě na předměstí Osla tělo mrtvého muže. Z toho, co najdou v mrazáku, jsou v šoku. Zavražděný byl vykradač hrobů, sběratel trofejí

Lazar

359 Kč
Letem pohádkovým světem
V audioknize Letem pohádkovým světem se můžete seznámit s pohádkovými příběhy ze všech světových kontinentů včetně pohádek eskymáckých.

Letem pohádkovým světem

134 Kč
Malé ženy
Příběh čtyř sester (romantické Mag, revoltující Jo, jemné Beth a zhýčkané Amy) je zasazený do doby občanské války v Americe v letech 1861-1865, kde bojuje i jejich tatínek.

Malé ženy

269 Kč
Zobrazuji 851 - 860 z 1000 položek
<< < 1 .. 84 85 86 87 88 .. 100 > >>