Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
erotika

Uragán vášně? Tak ať to lítá! - 20%
Erotika a sentimentální představy versus komická realita. Kniha pro ženy i muže, plná lásky, portského vína a domácích spotřebičů (to pro ženy) a milenek, sexu a závrtných šroubů (to pro ty muže).
erotika
Ukázky

Uragán vášně? Tak ať to lítá!

195 Kč
156 Kč
Závěrka - 20%
(2x)
Erotická novela o fotografovi, který neumí fotit, a modelce, která neumí sedět.
erotika
Ukázky

Závěrka

198 Kč
158 Kč
69 - 20%
(1x)
Lechtivá knížka od Sexy Luccy. Obsahuje 69 erotických povídek, v nichž se zhmotní vaše tajné sny a sexuální fantazie, o nichž jste se báli komukoliv přiznat.
erotika
Ukázky

69

99 Kč
79 Kč
Prostopášné příběhy - 20%
Příběhy shrnuté v této knize se týkají různých dob, odehrávají se v rozličných zemích a v různém společenském prostředí. Zasahují také do několika žánrů. Jsou zaměřené eroticky, oplývají humorem i soucitem.
erotika
Ukázky

Prostopášné příběhy

98 Kč
78 Kč
Dívka s vůní manga - 20%
Erotický příběh zasazený do exotického prostředí filipínských ostrovů vznikl na základě poznatků autorky a příběhů, jež během své zahraniční cesty vyslechla od skutečných kněžek lásky, jejich zákazníků nebo starousedlíků.
erotika
Ukázky

Dívka s vůní manga

149 Kč
119 Kč
Třicátá Marinina láska - 20%
(2x)
Tento román vyvolal v Rusku velké kontroverze a autor byl po vydání obžalován z pornografie. Jde o gradiózní perzifláž - parodii na socialistický realismus budovatelských románů, ale stejně tak jej můžeme vnímat jako existenciální román.
erotika
Ukázky

Třicátá Marinina láska

189 Kč
151 Kč
Sodoma - 20%
Alegorická divadelní hra Sodoma, nazývaná nejobscénnější divadelní hrou, která kdy byla napsána.
erotika
Ukázky

Sodoma

50 Kč
40 Kč
Životy záletných dam - 20%
Životy záletných dam jsou stejně jako ostatní Brantômova "historická" díla spíše kaleidoskopickou mozaikou rozpustilých erotických příhod, anekdotických detailů a nevázaných rozhovorů.
erotika
Ukázky

Životy záletných dam

149 Kč
119 Kč
Kárová dáma - 20%
Čtení, u kterého se budete červenat! Miluje rychlá kola, má rada tequilu a nedokáže se zamilovat. Žije svojí prací, relaxuje při běhu či příležitostném sexu.
erotika
Ukázky

Kárová dáma

212 Kč
170 Kč
Vražedná vášeň - 20%
(1x)
Rodící se milostný vztah Liliany a Artura krutě poznamená hrůzný zločin. Oba pracují pro laboratoř vyvíjející revoluční lék proti rakovině – a právě o ten má zájem neznámá skupina zločinců, která se nezastaví před ničím.
erotika
Ukázky

Vražedná vášeň

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 88 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>