Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
dům a zahrada

Jak zabavit psa, aby se nenudil - 20%
Pes je skutečný génius v disciplíně zvané čenichání. Sami to určitě znáte, bez čenichu u země moc velkou vzdálenost většinou neujde. Proč tedy této jeho vášně nevyužít? V knížce najdete návody, jak psům zcela jednoduše připravit hry plné dobrodružství.
dům a zahrada
Ukázky

Jak zabavit psa, aby se nenudil

186 Kč
149 Kč
Odstraňování vlhkosti - 20%
Máte vlhký sklep nebo dokonce mokré zdi v bytě? Nevíte, jak je možné se vlhkosti zbavit? Pak vám pomůže tato praktická příručka. Dozvíte se v ní, jak je možné vlhkost změřit, jaké mohou být její příčiny i jakou metodu zvolit k jejímu odstranění.
dům a zahrada
Ukázky

Odstraňování vlhkosti

135 Kč
108 Kč
Rekonstrukce jádra v panelovém domě - 20%
Chcete mít místo umakartového jádra krásnou koupelnu a nevíte jak na to? Pak držíte v rukou příručku, která vám poradí s architektonickým řešením i vlastní stavbou.
dům a zahrada
Ukázky

Rekonstrukce jádra v panelovém domě

161 Kč
129 Kč
Voda v domě a na chatě - 20%
Publikace je zaměřena na způsoby hospodaření se všemi používanými druhy vod, srážkovou, šedou z praní a umývání, odpadní hnědou, splaškovou včetně zneškodňování a využití bioodpadů, produkovaných v těchto zařízeních.
dům a zahrada
Ukázky

Voda v domě a na chatě

135 Kč
108 Kč
Dřevěné fasády - 20%
Kniha se zabývá praktickými zásadami projekce, konstrukce a realizace dřevěných fasád a je určena praktikům, stavebníkům a zájemcům o výstavbu a rekonstrukci fasád rodinných domů i veřejných staveb.
dům a zahrada
Ukázky

Dřevěné fasády

229 Kč
183 Kč
Řez ovocných dřevin - 20%
(1x)
Publikace od našich předních ovocnářů je určena zahrádkářům a pěstitelům ovocných stromů, kteří si nevědí rady s jejich ošetřováním, ale i studentům zahradnických škol a majitelům sadů.
dům a zahrada
Ukázky

Řez ovocných dřevin

212 Kč
170 Kč
Netradiční plodiny pro diabetiky - 20%
Jakon, topinambur a stevie jsou u nás méně známé plodiny. Je to určitě škoda, protože je prokázáno, že jsou vhodnou potravinou pro diabetiky, a těch u nás každým rokem přibývá. Zajímavé jsou ale také pro ty z nás, kdo dbají na správnou výživu.
dům a zahrada
Ukázky

Netradiční plodiny pro diabetiky

118 Kč
94 Kč
Pergoly a přístřešky - 20%
(1x)
Pergola je nejobvyklejší malou zahradní stavbou. Slouží jako opora pro růst popínavých rostlin nebo vymezuje zahradní zákoutí určené k příjemnému posezení s rodinou či přáteli, případně ji lze využít jako přístřešek pro auto.
dům a zahrada
Ukázky

Pergoly a přístřešky

135 Kč
108 Kč
Pracujeme se dřevem - 20%
V upraveném vydání úspěšné knihy se čtenáři dozví jaké jsou základní druhy dřeva, jak postupovat při jeho ručním opracování, jak dřevo reaguje na změnu prostředí, jaké povrchové úpravy se používaly dříve a nyní, jaké si zvolit pracovní nástroje.
dům a zahrada
Ukázky

Pracujeme se dřevem

135 Kč
108 Kč
Velkoplošné sálavé vytápění - 20%
Publikace je určena nejen odborníkům z řad projektantů a prováděcím firmám či stavbyvedoucím, ale i studentům zabývajícími se oblast technických zařízení budov, techniky prostředí staveb a inteligentních budov.
dům a zahrada
Ukázky

Velkoplošné sálavé vytápění

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 191 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 20 > >>