Nejprodávanější tituly v roce 2021
horory

Polednice Plešatá palice
Úmorné vedro letních prázdnin na západě Čech a známá parta čtyř teenagerů, jimž se opět dějou podivné, nemožné, nevysvětlitelné a vůbec skoro šílené věci.
horory

Polednice Plešatá palice

269 Kč
Vraždy a jiné zběsilosti
Klasik hrůzostrašné povídky by nemohl existovat bez protikladných vlivů, a tak vedle jeho nejlepších děsuplných povídek, můžeme postavit pěkně úderné, vypointované grotesky, protože humor a horor mají k sobě mnohdy nebezpečně blízko.
horory

Vraždy a jiné zběsilosti

269 Kč
Podhoubí
Podloubí je kniha o zlu, které nenápadně vyrůstá ze zasunutých událostí, z tragédií, které svou zhoubnou silou ovlivňují už život dětí v mateřském lůně.
horory

Podhoubí

223 Kč
Bazar zlých snů
(1x)
Nová povídková kniha slavného mistra napětí obsahuje i texty, které ještě nikdy knižně nevyšly! Každý příběh je navíc opatřen úvodem o tom, kdy a jak vznikal a co vedlo Stephena Kinga k tomu, aby ho vytvořil.
horory

Bazar zlých snů

378 Kč
Frankenstein - 10%
(1x)
Frankenstein is the most famous novel by Mary Shelley: a dark parable of science misused. Victor Frankenstein, a brilliant but wayward scientist, builds a human from dead flesh. Horrified at what he has done, he abandons his creation.
horory

Frankenstein

329 Kč
296 Kč
Dům na tekutých píscích
(1x)
Klíštěk a Polly jsou děti, které se nikdy nesetkaly se svými rodiči, ačkoliv s nimi žijí v jednom domě. Vedou pohodlný život v izolaci, v péči staré chůvy a několika robotických zařízení, ale čím jsou starší, tím víc otázek si kladou.
horory

Dům na tekutých píscích

287 Kč
Mexická gotika
(3x)
Gotický horor z prostředí mexické smetánky.
horory

Mexická gotika

341 Kč
To
(3x)
Bylo jich sedm a byli velmi mladí, když se jejich první klopýtnutí změnilo v horor. Jako dospělí se teď rozprchli do světa, aby v něm dosáhli úspěchu a štěstí. Minulost je ale stále živá – živější, než by si přáli...
horory
Ukázky

To

359 Kč
Temná věž VI - Zpěv Susannah
(1x)
Šestý, předposlední díl knihy je jako přebírání nitek těsně předtím, než je autorovy prsty umným hmatem přeskupí do zcela nového tvaru. Magická směs fantasy a hororu, vizionářská série Stephena Kinga, která se nepodobá ničemu, co jste kdy četli.
horory

Temná věž VI - Zpěv Susannah

324 Kč
Hellboy 1: Sémě zkázy
(1x)
První kniha o pekelném chlapci – Hellboyovi nám ukáže jeho příchod na náš svět, staneme se svědkem vraždy jeho adoptivního otce a poznáme jeho největší Nemesis – mnicha Rasputina.
horory

Hellboy 1: Sémě zkázy

539 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 196 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 20 > >>