Nejprodávanější tituly v roce 2021
horory

Povznesení
(3x)
Scott Carey vypadá stále stejně, přesto ale neustále ztrácí na váze. Je tu také pár dalších podivností. Váží stejně v oblečení i bez něj. Se svým problémem se svěřuje doktoru Ellisovi.
horory

Povznesení

270 Kč
12 nesmrtelných
Víte, čím se živí bratislavské bludičky, jak se seznámili rodiče Lucase Hildebrandta nebo proč je dobré být mrtvý? To vše a mnohé další se dovíte v antologii sestavené z povídek a novel vybraných Akademií SFFH.
horory
Ukázky

12 nesmrtelných

338 Kč
Srovnáno se zemí
JSOU CHVÍLE, KDY UŽ ČLOVĚK NEMÁ CO ZTRATIT Bart Dawes stojí v cestě pokroku. Prodloužení dálnice pohltí prádelnu, kde pracuje, i dům, v němž bydlel dvacet let, v němž se miloval s manželkou a hrál si se synem.
horory

Srovnáno se zemí

261 Kč
Temná věž VII. -Temná věž
Magická směs fantasy a hororu v jedinečném podání Stephena KingaSérie TEMNÁ VĚŽ se odehrává ve zvláštní zdevastované zemi, která je plná ohromující vizuální představivosti i nezapomenutelných postav a zároveň děsivě odráží náš vlastní svět.
horory

Temná věž VII. -Temná věž

459 Kč
Five Nights at Freddy's 1.: Stříbrné oči
Kniha inspirovaná nejprodávanější sérií hororových videoher sleduje příběh Charlie a jejích přátel, kteří se po deseti letech od hrůzných událostí vrací do rodného města.
horory
Ukázky

Five Nights at Freddy's 1.: Stříbrné oči

332 Kč
Berserk 5
Gutsovi se u Jestřábů daří, ale ne všichni jeho noví kumpáni jsou z toho nadšení. Griffith má navíc nebezpečné ambice a Guts brzy na vlastní kůži pozná, zač je toho doopravdy loket...
horory

Berserk 5

269 Kč
Hellboy - Vstříc mrtvým vodám
Hellboy padne do rukou námořního kapitána, jenž má v úmyslu prodat ho do cirkusu. Na palubě však cestuje také tajuplná žena s úmyslem vypátrat pradávného plaza, který již od počátku věků brázdí hlubiny oceánu.
horory

Hellboy - Vstříc mrtvým vodám

359 Kč
Berserk 2
(1x)
Guts nikdy nemá nouzi o protivníky – dokonce ani o takové, kteří se vracejí z mrtvých! Proti Černému šermíři totiž tentokrát stojí aristokrat s ďábelskými schopnostmi a vlastní armádou.
horory

Berserk 2

269 Kč
Rose Madder
Rose Danielsová se v pouhých osmnácti letech provdala za sadistického policistu-detektiva, který s ní nesmírně brutálně zachází.
horory

Rose Madder

360 Kč
Za soumraku
Co byste dělali, kdyby se váš dosavadní život najednou obrátil vzhůru nohama? Odpověď nabízí třináct strhujících příběhů od mistra hororového žánru, v nichž k takovému nečekanému obratu došlo.
horory

Za soumraku

288 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 196 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 20 > >>