Nejprodávanější tituly v roce 2021
romantika

Ve službě miliardáře - 20%
Jake potřeboval rozumnou, tichou a pracovitou hospodyni, jejíž nejlepší vlastností by bylo, kdyby o ní po většinu doby ani nevěděl, ani ji neviděl. Abby potřebovala práci. Být v šestadvaceti vdovou bez jakékoliv praxe, to se musí ženská otáčet!
romantika
Ukázky

Ve službě miliardáře

69 Kč
55 Kč
30 dní touhy - 11%
(1x)
Kniha Třicet dní touhy je erotický román o mladé vdově Alysse, které manžel těsně před smrtí věnoval třicet karet s různými erotickými úkoly. Rob si přeje, aby jeho milovaná po jeho smrti tyto úkoly postupně plnila.
romantika

30 dní touhy

314 Kč
279 Kč
Královnou na vládcův příkaz - 20%
(1x)
„Jen si můžete vybrat, v jaké kleci to bude…“ Tárík je vládce a pán a jeho slovo bylo zákonem. A přikázal té Angličance, aby se stala jeho ženou, aby se stala královnou. A Charlotte souhlasila.
romantika
Ukázky

Královnou na vládcův příkaz

69 Kč
55 Kč
Najatý milenec - 20%
Pozvání na svatbu dostalo Iris, guru životního stylu s úspěšnou reality show, do nepříjemné situace. Potřebovala na takovou okázalou společenskou akci reprezentativního partnera.
romantika
Ukázky

Najatý milenec

69 Kč
55 Kč
Neodolatelný ničema - 20%
(2x)
Lady Daphne Swiftová vždy obdivovala své dva bratry, kteří hrdě sloužili koruně. Ona sama je možná žena, ale je odhodlaná dokázat, že dovede být stejně užitečná jako muži v její rodině. Dokonce zajde tak daleko, že se tajně vdá za špióna.
romantika
Ukázky

Neodolatelný ničema

209 Kč
167 Kč
Vánoční lásky - 11%
(1x)
PĚT VÁNOČNÍCH ROMANTICKÝCH PŘÍBĚHŮ OD ÚSPĚŠNÝCH AUTOREK PENELOPE WARD A VI KEELAND. K Vánocům patří ta nejtajnější přání, která se většinou ani neodvážíme vyslovit nahlas s obavou, že se nikdy nesplní a přijdeme tak o veškeré naděje.
romantika

Vánoční lásky

296 Kč
263 Kč
Dáma v závoji - 20%
(1x)
Když se Frances setká s přitažlivým vikomtem Arthurem na pláži Whitby, je to jiný muž než ten temperamentní mladý džentlmen, pro kterého kdysi její srdce tajně zahořelo.
romantika
Ukázky

Dáma v závoji

109 Kč
87 Kč
Dlužíš mi to, princezno! - 20%
Byla to láska a bylo to krásné… Ale nebylo jim to souzeno. Po letech dostal Theo možnost Sofii oplatit všechno, čím se na něm provinila.
romantika
Ukázky

Dlužíš mi to, princezno!

69 Kč
55 Kč
Hradní pán - 20%
Bylo na ní něco tajemného. Něco před ním skrývala, Jake ale nebyl schopen přijít na to, co to bylo. Ale nakonec… podstatné byly jen dvě věci: že se dokáže postarat o jeho neteř… A že ho přitahuje. Hodně.
romantika
Ukázky

Hradní pán

69 Kč
55 Kč
Štěstí má barvu levandule - 11%
Babička měla úraz a leží v nemocnici.
romantika

Štěstí má barvu levandule

386 Kč
343 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 978 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 98 > >>