Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
romantika

Všechny vůně Madridu - 20%
Lazaro byl rozhodnut získat, co mu podle jeho názoru patřilo. Uznání mocných a bohatých světa, do něhož nebyl vpuštěn. Na své cestě k tomuto cíli se nenechá zastavit ničím. Ani jednou malou irskou servírkou s velkým srdcem!
romantika
Ukázky

Všechny vůně Madridu

69 Kč
55 Kč
Záhadný lord Millcroft - 20%
(1x)
Lady Clarisse vždycky říkali, že nemůže nabídnout nic než své kouzlo a krásu. Rozhodla se tedy, že se provdá za bohatého vévodu a stráví spokojený život v přepychu.
romantika
Ukázky

Záhadný lord Millcroft

109 Kč
87 Kč
Hráč bez pravidel - 20%
(2x)
Majitel proslulého ranče Weston Rivera se vydává do hor, aby ve sněhové bouři zachránil finanční expertku April. Nebezpečná akce má ještě riskantnější dohru. April totiž u nich v Mesa Falls pátrá po záhadě, jež je spjatá s jeho velkým tajemstvím.
romantika
Ukázky

Hráč bez pravidel

69 Kč
55 Kč
Krabička s perlami - 20%
Ta rezervovanost, ten chlad, všechno to byla jenom maska, pod kterou se Pia skrývala. Maska, pod níž ukrývala vášnivou ženu, aniž by sama věděla, že jí je.
romantika
Ukázky

Krabička s perlami

69 Kč
55 Kč
Nevydařený plán - 20%
Ty stíny, ach ty černé stíny… Rafaela dusily a současně ho hnaly vpřed. Kvůli tomu, co prožil jako dítě, je odhodlán uspět jako dospělý muž. A když pro to musí využít křehkou Juliet a její dceru, neváhá! Koneckonců jí za to nabízí nový, skvělý život.
romantika
Ukázky

Nevydařený plán

69 Kč
55 Kč
Siciliánská Popelka - 20%
(1x)
Normálně to byl vždycky on, kdo se postaral o odcházení… Jenže s Linou nebylo nic „normálně“! S Linou se Salvatore poprvé v životě pustil do románku na jednu noc. Lina jako první odešla od něj. Po Lině jako po první ženě chtěl „vztah“.
romantika
Ukázky

Siciliánská Popelka

69 Kč
55 Kč
Úkol pro Popelku - 20%
Důvěra… Tu Monet cítila jak k Marcuovi, tak k celé jeho rodině. Ujali se jí, ale… nikdy pro ně nebyla více než nemanželská dcera milenky hlavy sicilského šlechtického rodu. Vášeň… Tu Monet začala teprve poznávat, když pochopila, že musí odejít.
romantika
Ukázky

Úkol pro Popelku

69 Kč
55 Kč
Hraběnka z Karibiku - 20%
(2x)
Lord z Ashurstu vyrůstal v Indii a pracoval jako důstojník ve Východoindické společnosti. Když se dozvěděl, že zdědil titul hraběte a panství v Anglii, musel se vrátit. Jenže získat hrabství, které je na pokraji bankrotu, není žádná výhra!
romantika
Ukázky

Hraběnka z Karibiku

109 Kč
87 Kč
Nevěsta pod stromeček - 20%
Dokonalost… tak mohlo znít Drakonovo druhé jméno. Byl dokonalý jako obchodník, dokonalý jako milenec a rozhodl se stát dokonalým otcem svému adoptivnímu synovi.
romantika
Ukázky

Nevěsta pod stromeček

69 Kč
55 Kč
Válka s láskou - 20%
Nový romantický příběh úspěšné autorky. Mé lži? Dotažené k dokonalosti. Mé srdce? Chladné jako led. Můj jediný úkol? Přesvědčit ji, že to mezi námi bylo opravdové, stejně jako diamantový prsten, který jsem jí měl navléknout na prst..
romantika
Ukázky

Válka s láskou

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 715 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 72 > >>