Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
romantika

Zakázaný polibek - 20%
(1x)
Když Taylor a Roycea svede bizarní situace do zamčeného kumbálu v hotelu, kde se zrovna koná valentýnský ples, odhodlá se Taylor naplnit své sny a Roycea políbí.
romantika
Ukázky

Zakázaný polibek

69 Kč
55 Kč
After 2: Přiznání - 20%
(4x)
Láska Tessy a Hardina je osudová a jeden bez druhého nemůže být, ale nespálila se Tessa už příliš? Když se Tessa dozví, že s ní Hardin začal chodit kvůli sázce, kterou uzavřel s přáteli, je zdrcená. Není to poprvé, co se přesvědčila, že kluk, do kterého se zamilovala..
romantika
Ukázky

After 2: Přiznání

279 Kč
223 Kč
Odvrácená tvář lásky - 20%
(5x)

Neptej se na minulost a nepočítej s budoucností... Dvě jasně daná pravidla. Jak dlouho ale můžou fungovat v lásce? Když se vysokoškolačka Tate Collinsová na čas přestěhuje ke svému staršímu bratrovi a seznámí se s jeho kamarádem, pilotem Milesem Archerem, není to rozhodně láska na první pohled.

romantika
Ukázky

Odvrácená tvář lásky

209 Kč
167 Kč
Balet s miliardářem - 20%
Mělo to být dobrodružství na jednu noc… a ani jeden od té noci více nečekal. Ostatně… ani si nevyměnili telefonní čísla! Jenže to, co mělo zůstat jedinou nocí, se proměnilo… v noční můru!
romantika
Ukázky

Balet s miliardářem

69 Kč
55 Kč
Popelčino pokušení - 20%
(2x)
Zasněžená kanadská krajina a v ní ona a on. Muž, žena a jezírko plné horké vody… A on je princ a ona… a tady pohádka končí. Sopi má sice spoustu rysů pohádkové Popelky, ale k tomu, aby jí někdo dal tři oříšky, se osud nějak nemá.
romantika
Ukázky

Popelčino pokušení

69 Kč
55 Kč
30 dní touhy - 20%
(2x)
Kniha Třicet dní touhy je erotický román o mladé vdově Alysse, které manžel těsně před smrtí věnoval třicet karet s různými erotickými úkoly. Rob si přeje, aby jeho milovaná po jeho smrti tyto úkoly postupně plnila.
romantika
Ukázky

30 dní touhy

297 Kč
238 Kč
Hon na Cassandru - 20%
(4x)
Železniční magnát Tom Severin je dost bohatý a mocný, aby si mohl splnit každé přání hned, jak ho napadne. Stačí říct a má všechno – nebo každého – co si zamane.
romantika
Ukázky

Hon na Cassandru

199 Kč
159 Kč
Osudová proměna - 20%
S Natashou se nedávno rozešel přítel, aniž by jí vysvětlil,co ho k tomu vedlo. Jejího kamaráda Jamese potkal ještě horší osud: snoubenka mu utekla od oltáře.
romantika
Ukázky

Osudová proměna

69 Kč
55 Kč
Pod pirátskou vlajkou - 20%
Jestli ti mám podepsat smlouvu, ty budeš muset podepsat tu mou! Nabídka, kterou učinil kníže Luca, vládce středomořské Madleny, té baťůžkářce, s níž se srazil v jednom baru v Saint Tropez, byla toho typu, kterou by žádná žena nemohla odmítnout!
romantika
Ukázky

Pod pirátskou vlajkou

69 Kč
55 Kč
Skandál v Madridu - 20%
Sblížila je jiskra, která mezi nimi přeskočila… Pyšného šlechtice Alejandra a kuchařku Sadii. Jenže může Sadie věřit tomu, že pro Alejandra znamenala více než společnici na těch pár vášnivých hodin?
romantika
Ukázky

Skandál v Madridu

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 715 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 72 > >>