Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
sci-fi a fantasy

Erilian - Město čarodějů - 20%
Erilian… starobylé město vystavěné z kamení, cihel a magie. Členem Velké rady se stanou jen ti nejlepší a nejváženější čarodějové.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Erilian - Město čarodějů

169 Kč
135 Kč
Kočičí válečníci: Nové proroctví (3) - Rozbřesk - 20%
Domov všech čtyř kočičích klanů čelí zničujícímu nebezpečí. Nejen že les postupně propadá zkáze, ale také se začínají ztrácet kočky. Výprava několika vyvolených, která se vrací zpět bez Pírky, přináší mrazivou zprávu: klany musejí z lesa odejít, jinak nikdo z nich nepřežije.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Kočičí válečníci: Nové proroctví (3) - Rozbřesk

189 Kč
151 Kč
Město bez války - 20%
(1x)
Drsné stránky života i všední dny mladých žoldáků líčené s ohromující věrohodností a bez příkras. Román pro čtenáře knihy Metro 2033.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Město bez války

249 Kč
199 Kč
Star Wars - Darth Bane 1. Cesta zkázy - 20%
(1x)

Vždy dva mají být; ne více, ne méně. Jeden aby moc ztělesňoval, druhý aby po ní toužil. První svazek trilogie o legendární postavě řádu Sithů. Bývalý horník Dessel prchá před republikovými vojáky a vstoupí do řad sithské armády. V ní zažije tvrdý křest ohněm v krutých bojích proti Jediům.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Star Wars - Darth Bane 1. Cesta zkázy

249 Kč
199 Kč
Zloděj osudů - 20%

První díl temné fantasy série o střetu božské a lidské touhy po moci. Stačí pár špatně zvolených slov a už vám hrozí smrt. Politika mocných bývá nemilosrdná. Zvlášť pokud je u moci mladý ambiciózní správce trůnu, který potajmu spřádá plán na obnovení královské linie prostřednictvím svého rodu.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Zloděj osudů

279 Kč
223 Kč
Ztracená Bílá kniha - 20%
Magnus Bane a Alek Lightwood si žijí spokojeně. Alespoň do té doby, než se dva jejich staří známí vloupají jedné noci do Magnusova bytu a ukradnou mocnou Bílou knihu.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Ztracená Bílá kniha

319 Kč
255 Kč
Časodějové – Hodinová věž - 20%
Mysleli jste si, že největší nebezpečí mají klíčníci za sebou? Ani zdaleka! Nyní se musí vydat do Časové propasti a najít Rozeklaný zámek. Zárukou má být časodějnická střela začasované klíčnice Diany, bez níž vílu nelze probudit z věčného spánku.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Časodějové – Hodinová věž

259 Kč
207 Kč
Dívka jménem Willow - 20%
(1x)
Co jen si má Willow počít s lesem, který zdědila po své tetě Alwině? Tetička jí zanechala také malý polorozbořený domek, ale hlavně – svou čarodějnou moc! Má Willow vůbec chuť přijmout toto dědictví i se vším, co obnáší? A k tomu všemu musí ještě nalézt další tři dívky, které v sobě stejně jako ona ukrývají čarodějnické nadání.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Dívka jménem Willow

209 Kč
167 Kč
Futurum - 20%

Láska a děs v postapokalyptické Praze. Vítězná kniha třetího ročníku soutěže Hvězda inkoustu.  Praha, rok 2120. Z Vltavy je vyschlé koryto, bývalým Hlavním nádražím se prohání vlak, který nezastavuje, a městem zní děsivé zvěsti. Temné postavy s rudýma očima prý sbírají mrtvé a mizí s nimi kdesi v podzemí.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Futurum

209 Kč
167 Kč
Kedrigern a kouzelná hůlka - 20%
Trampoty mistra protikouzel a odeklínadel Kedrigerna začnou v okamžiku, kdy Hamarak objeví kouzelný meč Panstygii, Matku temnot a Princezna si vezme do hlavy, že nejvhodnějším dárkem k výročí svatby nejsou pletené návleky na křídla...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Kedrigern a kouzelná hůlka

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 242 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 25 > >>