Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
sci-fi a fantasy

Koruna - 20%
Když byla Eadlyn přinucena zúčastnit se Selekce, netušila, že by se mohla zamilovat do jednoho z 35 nápadníků. Ji prostě žádná pohádka nečekala! Jen počítala dny, až bude moct poslat všechny domů. Po událostech, které se odehrály v paláci, si ale uvědomuje, že nemůže být na všechno sama.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Koruna

229 Kč
183 Kč
Renegáti - 20%
(4x)

Ona touží po pomstě, on chce spravedlnost. První kniha dvoudílné série od bestsellerové autorky. Renegáti jsou syndikát lidí s neobyčejnými schopnostmi. Vynořili se z trosek zničené společnosti a zavedli znovu řád tam, kde dosud vládl chaos.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Renegáti

279 Kč
223 Kč
Trnitá řeč - 20%
(2x)

Šest pohádkově laděných příběhů s úžasnými ilustracemi z temného světa fantasy sérií Griša a Šest vran Vydejte se do krajiny kouzel, kde vládne temná magie. Protéká tudy neposlušná řeka a minout vás může poslušná bouře. Přihlížejte pokoutním obchodům sjednaným pod rouškou noci.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Trnitá řeč

299 Kč
239 Kč
Jak vycvičit draka - 20%

Jak se stát největším vikinským hrdinou všech dob? Můžete se jím prostě narodit. Může vám to zákulisními intrikami zařídit vaše babička. Nebo se k tomu můžete dopracovat vlastní pílí jako Škyťák Šelmovská Štika III...

sci-fi a fantasy
Ukázky

Jak vycvičit draka

179 Kč
143 Kč
Dračí oči – Pramen moci - 20%
Bašta je zničena a její pán mrtev. Národy Aliance slaví a postupně se vydávají na cestu domů. Zdá se, že proroctví ukázalo svou vlídnou tvář. Bujaré oslavy ještě neutichly a troskami Bašty už znovu zní hukot magického náboje. Nikdo mu však nenaslouchá. Jen Strážci jsou neklidní.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Dračí oči – Pramen moci

249 Kč
199 Kč
Příběh čarodějnictví - 20%
(1x)

Brystal změnila svět, ale to je jen začátek… Druhý díl série Příběh magie. Brystal a její přátelé zachránili svět před zlou Sněhovou královnou a zajistili celosvětové přijetí magické komunity. Jenže oslavy netrvají dlouho.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Příběh čarodějnictví

279 Kč
223 Kč
Star Wars - Darth Plagueis - 20%

Plagueis byl nejmocnější sithský lord, jaký kdy žil. Může se stát i jediným, který nikdy nezemře? Darth Plagueis je jeden z nejnadanějších sithských lordů všech dob. Netouží po ničem jiném než po moci a obává se jen toho, že ji ztratí. Jako učedník bezvýhradně přijme nemilosrdné praktiky Sithů.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Star Wars - Darth Plagueis

279 Kč
223 Kč
Tajemství obsidiánu - 20%
(1x)
Sedmnáctiletá Anna žije se svým poněkud podivínským dědečkem vcelku normální život. Právě vstupuje do závěrečného ročníku střední školy a jediné, po čem touží, je zdárně udělat maturitu. O temném světě, jehož je řízením osudu součástí, nemá nejmenší tušení, dokud se jí na zádech neobjeví podivné znamení.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Tajemství obsidiánu

209 Kč
167 Kč
Zapovězený trůn - 20%

Sbírka povídek ze světa Rudé královny Vraťte se do smrtelně nebezpečného a okouzlujícího světa Rudé královny! Zapovězený trůn obsahuje dosud nepublikované povídky, deníkové zápisky, bonusové scény mapy, vlajky a další exkluzivní obrazový materiál.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Zapovězený trůn

269 Kč
215 Kč
Hořící království - 20%
Catherinin otec má Severní planinu ve svých rukách a mladá královna musí vyslat svého věrného strážce Ambrose rovnou do jámy lvové na zoufalou misi: musí se pokusit přerušit dodávku dýmu démonů. V Calidoru mezitím Edyon a March čelí budoucnosti každý zvlášť a Tash ve světě démonů bojuje s cenou, kterou musí zaplatit za svou minulost.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hořící království

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 242 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 25 > >>