Nejprodávanější e-knihy v roce 2021

Tři jablka spadlá z nebe
(8x)

Román arménské spisovatelky líčí podivuhodný a magický život horské vesnice kdesi v Arménii, jejíž obyvatelé, často podivíni odvyklí spojení s okolním světem, věří v kouzla a nadpřirozeno.

Ukázky

Tři jablka spadlá z nebe

179 Kč
Osamělí
(2x)
Všechno začíná v roce 1969. Během studií v Uppsale se spřátelí šestice mladých lidí. Pořídí si autobus a vyrazí s ním na cestu do východní Evropy. Tento zpočátku bezstarostný výlet jim však přinese zážitky, které je navždy poznamenají.
Ukázky

Osamělí

249 Kč
Klasztor, Návrat
(6x)
Trujkuntem nazývá autor nejvýchodnější místo Česka. Jde o zvláštní region, kde lidé stále hovoří originálním těšínsko-jablunkovským nářečím zvaným „po naszymu“, tak odlišným od ostatních českých dialektů.
Ukázky

Klasztor, Návrat

169 Kč
Veterán
Expanze lidské civilizace před staletími nastartovaná Velkým seržantem opět pokračuje, lidé se naučili lépe využívat magii i potenciálně nebezpečnou techniku; potřebují novou úrodnou půdu nekontaminovanou magií, nové zdroje surovin.
Ukázky

Veterán

239 Kč
Stručné odpovědi na velké otázky
(1x)
Hawking ve své poslední publikované knize určené širokému okruhu čtenářů zkoumá řadu z největších záhad vesmíru, i potenciální problémy, kterým čelí nebo může čelit lidstvo na naší domovské planetě.
Ukázky

Stručné odpovědi na velké otázky

198 Kč
Dívka beze jména
(8x)
Je dívka beze jména svědkyně, podezřelá, nebo možná budoucí oběť?
Ukázky

Dívka beze jména

382 Kč
Hotýlek na Islandu
(12x)
Lucy nic nechybí, má dobrou práci v hotelu a přítele. Jenže stačí jedna jediná nehoda a vše se změní – dostane padáka a kopačky. Její život je náhle v troskách, nedaří se jí najít novou práci, úspory docházejí a už brzy nezbude nic jiného než se přestěhovat zpátky k rodičům, a to za žádnou cenu nechce. Takže když jí personální agentura nabídne místo manažerky hotýlku Polární záře na Islandu, okamžitě přijme i přes to, že nesnáší zimu.
Ukázky

Hotýlek na Islandu

339 Kč
Trhlina
(16x)
Děsivý příběh sepsaný podle ústního vyprávění.
Ukázky

Trhlina

239 Kč
Ano, můj pane
(2x)
Ondřej z Rohatce se po několika letech, kdy se živil jako žoldnéř, rozhodne s tímto způsobem obživy skončit. Vzhledem k tomu, že při něm nezbohatl, považuje takový život za nepřiměřeně nebezpečný.
Ukázky

Ano, můj pane

199 Kč
Tajný život stromů
(4x)

Německý bestseller Tajný život stromů se již druhým rokem drží na žebříčku nejprodávanějších knih a získává si nadšené čtenáře ve stále více zemích. Les je pro mnohé z nás vytouženým místem odpočinku. Je synonymem ticha a nedotčené přírody.

Ukázky

Tajný život stromů

295 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 1000 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 100 > >>