Nejprodávanější Kniha v roce 2021
rodina a dítě

Nemoci v těhotenství
Kniha je určena především pro mladé lékaře v přípravě na atestaci, je užitečnou pomůckou i pro zkušenější lékaře oboru, kteří poskytují ambulantní nebo nemocniční péči, dobře ji využijí i praktičtí lékaři a lékaři hraničních oborů jako chirurgové, anesteziologové, pediatři.
rodina a dítě

Nemoci v těhotenství

449 Kč
O hrochovi, který měl škytavku - 11%
Jak se povede hrochovi, který dostal škytavku? Podaří se ho vyléčit? Objevte nové příhody plné humoru a nečekaných zvratů z vypravěčských zásob laskavé slepičí babičky. Oblíbená knižní série pro děti.
rodina a dítě

O hrochovi, který měl škytavku

179 Kč
159 Kč
O pandě, která měla vši - 11%
Umíte spočítat vši? Není to tak snadné, zvlášť když začnou jako splašené poskakovat v kožíšku nebohé pandy! Hop! Hop! Hop! Ve třídě se rychle utvoří hlouček: ovečka začne vši počítat, a než se naděje, přeskočí na ni.
rodina a dítě

O pandě, která měla vši

179 Kč
159 Kč
O žirafě, která se nechtěla mýt - 11%
Podívejte, žirafa! Jak ta má ráda svoje skvrny! Zbožňuje je tak moc, že když přijde čas mytí, schová se. Chcete vědět, jestli se nakonec přece jen vykoupe? Trpělivost, slepičí babička vám všechno poví.
rodina a dítě

O žirafě, která se nechtěla mýt

179 Kč
159 Kč
Objevujeme svět hrou! Zoo - 11%
Znáš všechna zvířátka v zoo? Slona, lva nebo zebru určitě poznáš, ale dokážeš rozeznat kakadu a kosmana? Pojď objevovat zvířata v zoologické zahradě.
rodina a dítě

Objevujeme svět hrou! Zoo

269 Kč
239 Kč
Objevujeme svět! 5 smyslů - 11%
Poznávej lidské smysly a pojmenuj vše, co vidíš, cítíš, slyšíš, ochutnáváš a nahmatáš! Leporelo pro nejmenší děti s posuvnými prvky a pestrými ilustracemi.
rodina a dítě

Objevujeme svět! 5 smyslů

224 Kč
199 Kč
Objevujeme svět! Mláďata ze zahrady - 11%
Zatímco králíček se učí skákat a malá beruška létat, v hnízdě se právě vyklubal z vajíčka malý ptáček... Slož a zase rozlož! Uč se se zvířátky. Tato knížka obsahuje velké kusy puzzle a je zaměřená na mláďátka, která můžeš potkat na zahradě.
rodina a dítě

Objevujeme svět! Mláďata ze zahrady

224 Kč
199 Kč
Obrázkové čtení - Cirkus jede ! - 11%
Pro zvídavé předškoláky a žáky 1. třídy nabízíme obrázkové čtení o cirkusu Pimprlákov, který přijel do městečka, a děti už se nemůžou dočkat, až ho navštíví. Co se však stane, když klauna Mikuláše rozbolí zub?
rodina a dítě

Obrázkové čtení - Cirkus jede !

152 Kč
135 Kč
Omalovánky se samolepkami - Minnie - 11%
Stránky plné zábavy a samolepek! Obsahuje 24 stran obrázků i zábavných aktivit a více než 20 samolepek. Rozvíjí nejen dětskou fantazii, ale i jemnou motoriku, kreativitu a paměť. Maluj si se svými oblíbenými pohádkovými kamarády!
rodina a dítě

Omalovánky se samolepkami - Minnie

71 Kč
63 Kč
Počtář Pepík Popleta - 11%
Pepík Popleta je opravdu trochu popleta a leccos v matematice se mu plete. Díky kouzelnému peru Pepík začne cestovat, a dostane se tak do Yellowstonského národního parku, na nejvyšší horu světa nebo se zahřeje na Kanárských ostrovech.
rodina a dítě

Počtář Pepík Popleta

143 Kč
127 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>