Nejprodávanější Kniha v roce 2021
česká

Povídky na tělo
(3x)
Po několika románech a autobiograficky laděných prózách přichází Martina Formanová se souborem kratších povídek, které spojuje společné téma – partnerské a intimní vztahy v nejrozmanitějších podobách.
česká
Ukázky

Povídky na tělo

213 Kč
Staré řecké báje a pověsti
Tato bohatě ilustrovaná kniha obsahuje klasické příběhy z řecké mytologie, které jsou moderně převyprávěné pro děti a mládež. Jednotlivé příběhy pojednávají o řeckých bozích, hrdinech, mytických postavách a nestvůrách.
česká

Staré řecké báje a pověsti

71 Kč
Továrna na debilno
Nejtřaskavější společensko-politická satira od dob Švejka od autora deníčků moderního fotra a kolážového mága TMBK. Továrna na debilno vytvořila rekord na největším českém crowdfundingovém portálu Hit Hit, kdy se jí podařilo vybrat téměř 900 000 Kč.
česká

Továrna na debilno

315 Kč
České pohanství 1+2

Reedice stěžejního Kalandrova díla, které dokončil na počátku druhé světové války. Rukopis se ale po jeho zatčení a odvlečení do koncentračních táborů ztratil a Kalandra tuto monumentální knihu po svém návratu sepsal v letech 1945 a 1946 znovu.

česká

České pohanství 1+2

806 Kč
Kouzelná třída - další kouzlení
Kouzelná třída je o rok starší. Mimořádná dobrodružství však žáky víly Jamíny čekají i v novém příběhu.
česká

Kouzelná třída - další kouzlení

197 Kč
Návrat jadranské snoubenky
(1x)
Volné pokračování populární knihy Příručka jadranské snoubenky vás rozesměje v kterékoli roční době.
česká

Návrat jadranské snoubenky

215 Kč
Broučci
Vyprávění o rodině svatojánských broučků, jejichž prací je v noci svítit lidem, vyšlo poprvé v roce 1876 a díky neutuchající oblibě čtenářů se již dočkalo více než stovky vydání.
česká

Broučci

269 Kč
Dívka, která kopla do vosího hnízda
(4x)
Třetí díl světově úspěšné krimi trilogie Milénium. Lisbeth Salanderová plánuje pomstu. Chce se pomstít lidem, kteří se ji pokusili zabít, a také vládním institucím, které jí téměř zničily život ...
česká

Dívka, která kopla do vosího hnízda

314 Kč
Lord Mord
(2x)
Román se odehrává v Praze před koncem 19. století a sleduje osudy lehkomyslného, zhýralého a zchudlého hraběte Arca, jemuž příchod moderní doby sebral jeho nejmilejší hračky - ženy, a nabídl zábavu novou: heroin.
česká

Lord Mord

220 Kč
Macocha
(7x)
Nejosobitější a nejosobnější text Petry Hůlové prakticky rezignuje na vyprávění příběhu a v mnoha ohledech překračuje četná tabu dosud v literatuře ctěná.
česká

Macocha

203 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>