Nejprodávanější Kniha v roce 2021
česká

Šikmý kostel 2
(15x)
S Barkou, Ludwikem, Julkou a dalšími hrdiny trilogie Šikmý kostel se setkáváme vzápětí poté, co jsme je v závěru prvního dílu opustili. Zatímco ve zbytku nově vzniklého Československa nastávají zlaté časy, v Karvinné - jak se nyní město jmenuje - se
česká

Šikmý kostel 2

395 Kč
Listopád
(18x)
Jaký by byl váš život, kdyby v listopadu 1989 dopadlo všechno jinak?
česká
Ukázky

Listopád

359 Kč
Šikmý kostel
(48x)
Románová kronika ztraceného města. Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě - také kvůli těžbě uhlí.
česká

Šikmý kostel

314 Kč
15 roků lásky
(8x)
Realita umí být neuvěřitelná a skutečné události někdy působí nepravděpodobně. Aleš by do svých třiceti dvou let nevěřil, že jeho život bude vypadat takhle. Představoval si ho úplně jinak.
česká

15 roků lásky

449 Kč
Má cesta za štěstím
(1x)
Karel Gott - Má cesta za štěstím Anotace Unikátní autobiografie největší legendy české a československé hudební scény všech dob.
česká

Má cesta za štěstím

859 Kč
M+ B+ M
(5x)
M+B+M. Josef Mašín, Josef Balabán, Václav Morávek. Tři králové z doby nacistické okupace. Nezpochybnitelní hrdinové, kteří neváhali riskovat a položit životy za osvobození Československa....
česká

M+ B+ M

349 Kč
Nevidím ani tmu
(6x)
Kde zůstaly ženy? napadlo Aleše Palána během příprav budoucího knižního projektu. Jeho protagonisty budou totiž bez výjimky samí muži, kteří zvolili útěk jako formu osvobození od okolního světa, aby si mohli stvořit ten vlastní. Copak ženy neutíkají?
česká
Ukázky

Nevidím ani tmu

447 Kč
Věci, na které nastal čas
(10x)
Život nelze naplánovat ani se na něj nedá dopředu připravit.
česká
Ukázky

Věci, na které nastal čas

386 Kč
Prokletý kraj
(10x)
I temná minulost jednou vyjde na světlo. Jelení Horou se několikrát prohnaly dějiny plné nenávisti a zmaru. Vesnička ukrytá v pošumavských lesích dodnes není ideální místo k životu. Gerdu s dcerou k návratu sem přiměl jenom rozvod a nedostatek peněz.
česká
Ukázky

Prokletý kraj

359 Kč
Prašina
(14x)
Prašina je tajuplné místo, temný ostrov uprostřed zářící Prahy. Nikdo neví proč, ale na Prašině nefunguje elektřina. Lampy tu nesvítí, tramvaje nejezdí, rádio nehraje, mobil je bez signálu.
česká

Prašina

260 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>