Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2021

Můj život mezi slzami a smíchem
Knižní událost podzimu – Jiřina Bohdalová téměř v devadesáti letech vypráví o svém životě. Poprvé knižně. Fotografie z osobního archivu. Jak Jiřina Bohdalová bilancuje svůj život?

Můj život mezi slzami a smíchem

359 Kč
QualityLand
(1x)
Vítejte v QualityLandu, v zemi blízké budoucnosti! Vše tu funguje hladce: Automatizovaná služba vám dohodí dokonalého partnera a spolehlivé algoritmy společnosti TheShop vědí, co přesně chcete, ještě předtím, než si to vyberete. Ale i v QualityLandu se najdou vadné kousky – dron se strachem z létání nebo bojový robot trpící posttraumatickou stresovou poruchou. A ty všechny má šrotovník Peter Nezaměstnaný nechat zničit. Co když se ale vzepře systému?

QualityLand

314 Kč
Sirotčinec slečny Peregrinové: Zkáza Ďáblova akru
(2x)
Velkolepé uzavření příběhu podivných dětí ze Sirotčince slečny Peregrinové je tu! Osud světa podivných je v působivém závěru série velmi nejistý.

Sirotčinec slečny Peregrinové: Zkáza Ďáblova akru

358 Kč
Slušní lidé
(4x)
Jednou ráno otevře Pete Riley dveře cizímu člověku a uslyší zprávu, která jemu i jeho partnerce Maddie promění život v noční můru. Dozvědí se totiž, že jejich syn byl v porodnici omylem zaměněn a už dva roky vychovávají cizí dítě…

Slušní lidé

314 Kč
Tenkrát o Vánocích
Vánoce jsou tradičně nazývány svátky klidu a míru, pro hrdiny povídek devíti soudobých českých autorů je to ovšem spíše období plné nejistot, pochyb a často také tíživé samoty.

Tenkrát o Vánocích

224 Kč
Tři kapitoly
(2x)
Pokud se první prozaický text básníka Daniela Hradeckého nazýval Trosky jednoho deníku, jeho nová próza by mohla směle navazovat podtitulem Trosky jednoho románu.

Tři kapitoly

269 Kč
Válka s mloky
Slavná antiutopická sci-fi z roku 1936 pojednává o rase inteligentních mloků, kteří se napřed nechají využívat jako levná pracovní síla, ale po čase se jejich populace přemnoží a začne lidstvo ohrožovat.

Válka s mloky

359 Kč
Zachrání doktor Proktor Vánoce?
Tady to srší humorem a originálními nápady! Víte, co potřebujete ke zničení Vánoc?

Zachrání doktor Proktor Vánoce?

269 Kč
Zimní královna
Historický životopisný román ze 17. století vypráví příběh půvabné a vzdělané Alžběty Stuartovny, dcery anglického krále Jakuba I. Když se provdala za Fridricha Falckého, budoucího českého krále, netušila, jakému dobrodružství vychází vstříc.

Zimní královna

269 Kč
3x Vladana a Prasopes Komplet
Úžasná dobrodružství desetileté Vladany, která se stala intergalaktickou strážkyní a spolu s kolegou a kamarádem Prasopsem se z malé planetky Zeměmě vydala do vesmíru. To musíte slyšet!

3x Vladana a Prasopes Komplet

449 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>