Rosanes má jedinečný a originální styl černobílé kresby a jeho díla přitahují pozornost fanoušků všech věkových kategorií. Zvířata a lidé jsou vytvořeni ze zvláštních a neobvyklých předmětů.
Reklamní nálepky nebo známky? – Zjevem se jedná o známky jen zdánlivě, přestože někdo takové pojmenování užívá na základě rodové podoby s poštovní známkou. Okraje jsou perforované a vyobrazení na nich oplývá krásou.
Odvaha nemusí být jen o velkých činech. Někdy strach omezuje naše vnímání a my pak vidíme věci jinak, než jaké skutečně jsou… A jaké skutečně jsou, zjistíme, pokud se rozhodneme je vyzkoušet.
Olejomalba je královnou malířských technik. Přesto ji ale může zvládnout úplně každý. Pokud nevěříte, kniha výtvarnice Jany Laštovičkové Grygarové vás o tom snadno přesvědčí.
Každý má hezký pocit z toho, když může obdarovat své blízké pěkným dárkem. A víte, co ten hezký pocit může ještě znásobit? Krásná a originální krabička, v níž je milá pozornost zabalena.
Potřebujete se od toho nejpovolanějšího z oboru naučit naplno využívat Adobe Photoshop CS6 k úpravám fotografií? Uplatněte i vy při úpravách fotografií profesionální triky Scotta Kelbyho.
Tuto praktickou příručku sepsaly dvě odbornice, jež mají s pěstováním květin letité zkušenosti - Dagmar Kolaříková a ing. Eva Hrudová. Z rostlin, jež v našich podmínkách nejlépe prosperují, vybraly stovku základních druhů okrasných květem i listem.
Publikace je základním průvodcem pro každého, kdo by se chtěl věnovat pouliční (street) fotografii. Na rozdíl od jiných knih o fotografování, se tato více zabývá i chováním fotografa.
Včelaření je v módě - je to aktivní ochrana přírody a zvířat i fascinující koníček současně. Vrhněte se do dobrodružství se včelami a objevte vzrušující život tohoto sociálního hmyzu.
Známá autorka se zamýšlí nad tím, jak trávit volný čas – chvíle, kdy „nemusíme nic a můžeme všechno“. Co a kdy podnikneme? Co a jak zláká naši pozornost? A máme si dělat výčitky, když úplně vypneme, abychom si vyčistili hlavu?
Diář plný tipů pro včelaření, zahradničení a receptů ze sezonních surovin, který je navíc propojený s webovou aplikací (jakýsi receptář), ve které jsou pro čtenáře shromážděny informace v podobě textů, obrázků a videí v přehledné formě.