Nejprodávanější e-knihy - leden 2022

Navždy tvůj hrabě
Dynamický, apartní a svižný příběh anglického hraběte a obdivované i provokativní novinářky milující skandály situovaný do Londýna na začátku 19. století.
Ukázky

Navždy tvůj hrabě

189 Kč
Nebe nad Perninkem - 30%
(3x)
Petr je mladý nadaný chlapec, který díky svému talentu lehce proplouvá studiem medicíny a záhy se stává úspěšným lékařem na prestižní pražské klinice. Jeho úspěch je ale vykoupen permanentním bojem s alkoholem, kterému podléhá čím dál tím více.
Ukázky

Nebe nad Perninkem

199 Kč
139 Kč
Nebezpečná bezpečnost

O činnosti a zločinnosti StB Kniha uznávaného badatele v archivních pramenech mapuje nejbouřlivější období vzniku a mechanismus neslavného fungování Státní bezpečnosti po roce 1948.

Ukázky

Nebezpečná bezpečnost

299 Kč
Nebezpečná hra
(1x)

Nejvyšší sázkou je život a prohrát můžou všichni Je silvestr a na souostroví nedaleko Stockholmu se snáší noc. Čtyři dospívající kamarádi Max, Liv, Anton a Martina slaví v domě Maxova otce, zatímco jejich rodiče odešli na party do vedlejšího domu. Alkohol teče proudem a teenageři z legrace začnou hrát monopoly.

Ukázky

Nebezpečná hra

199 Kč
Nebezpečná touha
(1x)
První vydání nové české autorky. Gabriela: Žila jsem si svůj život po svém, měla jsem skvělou práci, úžasné rodiče, dokonalou sestru, okouzlujícího přítele. Perfektní byt v centru města, byl už jen třešničkou na dortu...
Ukázky

Nebezpečná touha

239 Kč
Něfo

Další k popukání zábavný, poněkud tajuplný příběh o neuvěřitelně laskavých rodičích a jejich děsivě příšerné dceři napsal fenomenální David Walliams a ilustracemi opatřil báječný Tony Ross.

Ukázky

Něfo

198 Kč
Nejhezčí dny našich životů
(4x)
Seznamte se, tohle jsou Sorensonovi! Rodinná sága o manželském páru, čtyřech dcerách, které mezi sebou neustále válčí, a jednom dlouho pohřbeném tajemství…Když se do sebe Marilyn a David zamilovali, netušili, co na ně čeká.
Ukázky

Nejhezčí dny našich životů

349 Kč
Nelituju ničeho
(2x)

Od bestsellerové autorky knih Bez naděje a Námi to končí Morgan si nepřeje nic jiného, než aby její šestnáctiletá dcera Clara neopakovala tytéž chyby, kterých se v mládí dopustila ona sama. Vdávala se příliš mladá a otěhotněla velmi brzy.

Ukázky

Nelituju ničeho

239 Kč
Není co závidět
Co když jsou noční můry vykreslené Georgem Orwellem v románu 1984 skutečné? Co kdybyste museli žít v zemi, kde by šlo naladit pouze jedinou vládní stanici? V zemi, kde by všechno bylo černobílé kromě rudých písmen propagandistických transparentů?
Ukázky

Není co závidět

279 Kč
Není to moje dcera
(2x)
Milly celý život snila o tom, že bude maminkou. Sama je adoptovaná, takže vždycky toužila po důvěrném poutu se svým vlastním dítětem. Proto když se s manželem Mattem dozví, že nemohou mít děti, zhroutí se jí svět.
Ukázky

Není to moje dcera

209 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100