Nejprodávanější hudba - leden 2022

Noční obraz
Vladimír Mišík, jehož poslední deska Jednou tě potkám získala šest cen Anděl a zaznamenala vynikající ohlasy, vydává v září 2021 nové studiové album s názvem Noční obraz.

Noční obraz

670 Kč
Dýchej
Mimořádné album, které získalo 3 ceny Anděl a je završením nenapodobitelné hudební cesty Davida Stypky. Charismatický písničkář ze severu Moravy připravil jedenáct autorských písní.

Dýchej

593 Kč
Neboj
David Stypka album natočil se svojí kapelou Bandjeez. Do studia přizval i řadu zajímavých hudebních hostů. Mimojiné jednu z nejlepších současných zpěvaček - Ewu Farnou. Ze spolupráce vzešel veliký radiový a internetový hit.

Neboj

404 Kč
Voyage
ABBA, nejúspěšnější popová skupina všech dob, oznámila, že se poprvé po čtyřiceti letech vrací se sérií koncertů, na které uvidíme digitální Agnethu, Björna, Bennyho a Anni-Frid s desetičlennou kapelou v londýnské ABBA aréně postavené pro tento účel.

Voyage

800 Kč
Hradišťan & Spirituál Kvintet & Dagmar Pecková
(1x)
Mimořádné spojení třech výrazných pilířů české hudební scény. 2CD se záznamem koncertu ve Švandově divadle v Praze. Poslední koncert z úspěšné a beznadějně vyprodané šňůry patnácti koncertů po celé České republice v roce 2019.

Hradišťan & Spirituál Kvintet & Dagmar Pecková

359 Kč
Symphonic Album
Symphonic Tour a Symphonic Album – tak příznačně se jmenuje podzimní turné Mira Žbirky a jeho zbrusu nové CD, které nahrál se symfonickým orchestrem Cappella Istropolitana v Bratislavě.

Symphonic Album

296 Kč
Led Zeppelin IV
(1x)
180-gram vinyl /LP REEDICE 2014/ 4.album (1971)

Led Zeppelin IV

575 Kč
= - Indies. Limitovaná edice (White Vinyl Album)
Čtvrté oficiální album britského hudebníka Eda Sheerana.

= - Indies. Limitovaná edice (White Vinyl Album)

575 Kč
Cela
Nerez & Lucia navazují na tvorbu slavné folkové skupiny Nerez založené vroce 1981 autorskou trojicí Zuzana Navarová –Zdeněk Vřešťál –Vít Sázavský

Cela

314 Kč
Future Past
V pořadí 15. studiové album, společně s kapelou produkovali slavní producenti Erol Alkan, Giorgio Moroder and Mark Ronson.

Future Past

647 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 127 položek
1 2 3 .. 13 > >>