Nejprodávanější e-knihy - leden 2022

Navždy tvůj hrabě
Dynamický, apartní a svižný příběh anglického hraběte a obdivované i provokativní novinářky milující skandály situovaný do Londýna na začátku 19. století.
Ukázky

Navždy tvůj hrabě

189 Kč
Nebe nad Perninkem
(3x)
Petr je mladý nadaný chlapec, který díky svému talentu lehce proplouvá studiem medicíny a záhy se stává úspěšným lékařem na prestižní pražské klinice. Jeho úspěch je ale vykoupen permanentním bojem s alkoholem, kterému podléhá čím dál tím více.
Ukázky

Nebe nad Perninkem

199 Kč
Nebezpečná bezpečnost

O činnosti a zločinnosti StB Kniha uznávaného badatele v archivních pramenech mapuje nejbouřlivější období vzniku a mechanismus neslavného fungování Státní bezpečnosti po roce 1948.

Ukázky

Nebezpečná bezpečnost

299 Kč
Nebezpečná hra
(1x)

Nejvyšší sázkou je život a prohrát můžou všichni Je silvestr a na souostroví nedaleko Stockholmu se snáší noc. Čtyři dospívající kamarádi Max, Liv, Anton a Martina slaví v domě Maxova otce, zatímco jejich rodiče odešli na party do vedlejšího domu. Alkohol teče proudem a teenageři z legrace začnou hrát monopoly.

Ukázky

Nebezpečná hra

199 Kč
Nebezpečná touha
(1x)
První vydání nové české autorky. Gabriela: Žila jsem si svůj život po svém, měla jsem skvělou práci, úžasné rodiče, dokonalou sestru, okouzlujícího přítele. Perfektní byt v centru města, byl už jen třešničkou na dortu...
Ukázky

Nebezpečná touha

239 Kč
Něfo

Další k popukání zábavný, poněkud tajuplný příběh o neuvěřitelně laskavých rodičích a jejich děsivě příšerné dceři napsal fenomenální David Walliams a ilustracemi opatřil báječný Tony Ross.

Ukázky

Něfo

198 Kč
Nejhezčí dny našich životů
(4x)
Seznamte se, tohle jsou Sorensonovi! Rodinná sága o manželském páru, čtyřech dcerách, které mezi sebou neustále válčí, a jednom dlouho pohřbeném tajemství…Když se do sebe Marilyn a David zamilovali, netušili, co na ně čeká.
Ukázky

Nejhezčí dny našich životů

349 Kč
Nelituju ničeho
(2x)

Od bestsellerové autorky knih Bez naděje a Námi to končí Morgan si nepřeje nic jiného, než aby její šestnáctiletá dcera Clara neopakovala tytéž chyby, kterých se v mládí dopustila ona sama. Vdávala se příliš mladá a otěhotněla velmi brzy.

Ukázky

Nelituju ničeho

239 Kč
Není co závidět
Co když jsou noční můry vykreslené Georgem Orwellem v románu 1984 skutečné? Co kdybyste museli žít v zemi, kde by šlo naladit pouze jedinou vládní stanici? V zemi, kde by všechno bylo černobílé kromě rudých písmen propagandistických transparentů?
Ukázky

Není co závidět

279 Kč
Není to moje dcera
(2x)
Milly celý život snila o tom, že bude maminkou. Sama je adoptovaná, takže vždycky toužila po důvěrném poutu se svým vlastním dítětem. Proto když se s manželem Mattem dozví, že nemohou mít děti, zhroutí se jí svět.
Ukázky

Není to moje dcera

209 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100