Nejprodávanější tituly - leden 2022
hobby

Sudoku pro volný čas - 11%
Více než 200 sudoku ve třech stupních obtížnosti.
hobby

Sudoku pro volný čas

53 Kč
47 Kč
Mosty a lávky Olomouckého kraje - 11%
Třicetistránková publikace uvádí sto dvacet snímků objektů zajímavých svou konstrukcí, barvou, umístěním, historií nebo výzdobou a průběhem stavby.
hobby

Mosty a lávky Olomouckého kraje

80 Kč
71 Kč
Aranžování a vazba květin - 20%
Naše publikace je určena začínajícím floristům i těm, kdo si chtějí zkrášlit interiér bytu či pracoviště květinovými dekoracemi nebo obdarovat své blízké.
hobby
Ukázky

Aranžování a vazba květin

319 Kč
255 Kč
Elektrofony II. - 6%
Kniha Elektrofony pojednává o několika stech nástrojích.
hobby

Elektrofony II.

629 Kč
592 Kč
Kytara - 11%
Základy hry na kytaru, a to až k úplnému zvládnutí nástroje. Přes 100 textů nejznámějších písní. Základy hudební teorie. Vhodná pro samouky i pro hudební školy.
hobby

Kytara

143 Kč
127 Kč
Naučte se kreslit Manga - Svět hrůzy a temné magie - 11%
Cílem této knihy je podrobně a krok za krokem ukázat, jak kreslit obličeje i detailní výrazy všech vašich oblíbených charakterů ze světa temné magie a hororu. Kromě obličejů se naučíte kreslit také těla a akční pozice.
hobby

Naučte se kreslit Manga - Svět hrůzy a temné magie

266 Kč
236 Kč
Pleteme košíčky - 20%
(1x)
Kniha ediční řady Šikovné ruce je zaměřená především na pletení jednoduchých košíčků a košíkářských výrobků s použitím jen několika základních pomůcek. Najdete zde postupy vhodné pro začátečníky až středně pokročilé.
hobby
Ukázky

Pleteme košíčky

144 Kč
115 Kč
Svíčky - 20%
Druhá knížka o svíčkách vycházející v edici Šikovné ruce obsahuje nové techniky ruční výroby svíček doposud u nás nepublikované.
hobby
Ukázky

Svíčky

118 Kč
94 Kč
Malujeme na kameny - 20%
Na stránkách dalšího dílu z edice Šikovné ruce najdete mnoho inspirací jak využít kámen, ten malý kousek přírody, který si jste si donesli domů. Vyzkoušejte rozličné metody od těch snazších - kresbu tužkou až po nejnovější - malbu olejovými barvami.
hobby
Ukázky

Malujeme na kameny

101 Kč
81 Kč
Keramika II - 20%
Nový díl edice Šikovné ruce volně navazuje na úspěšný titul Keramika I - bez hrnčířského kruhu. Keramická hlína je jeden z nejhezčích materiálů pro rukodělnou práci a dnes si ji můžeme bez problému opatřit již hotovou ve specializovaných obchodech.
hobby
Ukázky

Keramika II

110 Kč
88 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 101 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 > >>