Nejprodávanější tituly - leden 2022
povídky

Hovno hoří
(7x)
Kniha autora Šakalích let, která vtipnou formou odhaluje rozdíly mezi mužským a ženským myšlením. Zábavné čtení plné absurdních historek, jež napsal sám život.
povídky
Ukázky

Hovno hoří

129 Kč
Pravidla směšného chování
(7x)
Próza volně navazuje na novelu O rodičích a dětech. Jde o tři vzájemně provázané hořce ironické povídky."Tahle knížka se Haklovi skutečně povedla - je to nejlepší z letošních českých próz.", A. Horáčková, MF Dnes
povídky
Ukázky

Pravidla směšného chování

148 Kč
Vlkodlak
(1x)
Posmrtně vydaná sbírka povídek, nabízí reprezentativni výbor Vianovy tvorby z let 1945-1952, jež patřila mezi jeho nejplodnější období. Každá z třinácti povídek je napsaná jiným, vždy ovšem zparodovaným literárním žánrem.
povídky

Vlkodlak

178 Kč
Povídky
Výbor obsahuje i Babelovu vůbec nejstarší známou krátkou prózu Starý Šlojme, napsanou v roce 1913, kdy bylo jejímu autorovi pouhých 19 let. Svazek uzavírají u Babela ojedinělé povídky "na cizí námět".
povídky

Povídky

229 Kč
Kdyby zdi promluvily
Výbor z povídkové tvorby bengálské spisovatelky Ášápúrny Debí (1909-1995). Psycholožka bez diplomu, laureátka literárních cen bez základního školního vzdělání - tak lze nazvat tuto největší bengálskou spisovatelku 20. století.
povídky

Kdyby zdi promluvily

68 Kč
Povídky
(1x)
Sadeho povídky v tomto souboru jsou výběrem z francouzského originálu L’Époux complaisant et autres récits (Úslužný manžel a další příběhy), publikovaného v roce 1968.
povídky
Ukázky

Povídky

63 Kč
Povídky z druhé kapsy

V těchto detektivně laděných prózách se autor projevil jako dokonalý znalec řeči příslušníků různých společenských vrstev a povolání. Mají podobné náměty jako Povídky z první kapsy: odhalování zločinů, hledání spravedlnosti a její vykonávání.

povídky

Povídky z druhé kapsy

233 Kč
Škoda lásky
Autor nás zavádí nejen do svých rodných Dejvic a na blízkou Hanspaulku, ale i do Smetanovy Litomyšle anebo do jedné zcela zapadlé pohraniční vísky. Titul knihy odkazuje na nejslavnější český hit všech dob - slavnou polku Jaromíra Vejvody.
povídky

Škoda lásky

197 Kč
Devla, Devla!
Soubor básní a povídek o Romech od dvanácti autorů. Čtenáře přivádí do prostředí naplněného humorem, poezií, vůlí k uplatnění, ke svobodě a krásnu.
povídky

Devla, Devla!

205 Kč
Magie pro začátečníky
(2x)
Povídky od americké autorky, která je novým hlasem americké nezávislé literární scény v oblasti fantasy a sci-fi.
povídky

Magie pro začátečníky

168 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 131 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 14 > >>