Nejprodávanější hudba - leden 2022

Hrubá múka

Reedice CD prvního alba zvolenské kapely z roku 2005 obsahuje 6 skladeb navíc. Jedná se o 4 autorské písně z živé nahrávky ze Staré pekárny z roku 2002 a dvě písně z projektů A tribute Oldřich Janota a Vladimír Mišík.

Hrubá múka

224 Kč
Při mně stůj
Písničkářka, harmonikářka a snad nejpřesněji šansoniérka Radůza, jejíž album Při mně stůj lze bez velkého váhání přiřadit k tomu nejlepšímu, co v české populární hudbě vzniklo.

Při mně stůj

269 Kč
Black Point Totality Sampler I.
Sampler prezentuje z drtivé většiny nahrávky skupin, které po sobě nezanechaly jediné album a přesto ve své době byly významnými.

Black Point Totality Sampler I.

169 Kč
Freiwaldau
První a zřejmě nejpopulárnější album jesenické kapely v remastrerované podobě.

Freiwaldau

169 Kč
High Fidelity
Reedice nahrávek Oldřicha Janoty, Luboše Fidlera a Pavla Richtera ze dvou koncertů v Brně a Praze v roce 1984. Koncerty zachycují jejich nejsilnější minimalistické období, ve kterém se tři kytary spojovaly, rozcházely, aby se mohly opět sejít.

High Fidelity

254 Kč
Try
Od debutu Shooba Dooba k Try urazily minuty kus cesty směrem k větší osobitosti a vlastnímu výrazu. Někde v polovině putování ke druhému řadovému albu Try, byl pak starý bubeník Stanislav Zíma nahrazen Emilem Valachem (ex Liquid Harmony a především rozličné formace Báry Basikové) - rozdíl nepřeslechnutelný!

Try

224 Kč
Nejlepší písničky
To nejlepší od dua Suchý Jiří & Šlitr Jiří.

Nejlepší písničky

89 Kč
The Very Best Of
Výběr toho nejlepšího od Beatles v kompletu tří CD.

The Very Best Of

224 Kč
The Getaway
Písničkám stále vládne Flea a jeho elastická basa, která je společně s bicími Chada Smitha tepajícím motorem The Getaway. Když se kapela utrhne z řetězu jako třeba v zběsilé The Ticonderoga, třese se zem a zpěvákovi Anthony Kiedisovi lze uvěřit, když křičí: „Jsme válečníci na bitevním poli jménem život, jediná věc je jistá a tou je můj nehasnoucí apetit.“

The Getaway

386 Kč
Žito
Studiové album Daniela Landy po 6 letech od posledního sólového počinu, kterým byla deska Nigredo. Pak vydal pouze soundtrack k filmu Tacho a live záznamy ze svých vystoupení. Album Žito je vedle mystiky především jakýmsi vlastenecky zabarveným doplňkem dějepisu. Na albu Landovi sekundují vynikající hudebníci, např. Kája Mařík, Tomáš Vartecký, Miloš Meier nebo Jakub Antl.

Žito

341 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 130 položek
<< < 1 .. 11 12 13