Nejprodávanější tituly - leden 2022
romány

Spolubydlící
(2x)
Když svatbou vztah nekončí, ale teprve začíná… Holland Bakkerová má byteček na Manhattanu, nenáročnou asistentskou práci v divadle a touhu stát se spisovatelkou. Už šest měsíců ale nenapsala ani řádku...
romány

Spolubydlící

52 Kč
Záblesk života - 11%
(1x)

Personál reprodukční kliniky poskytuje péči každému, kdo vejde dovnitř. Toho rána však na kliniku vtrhne zoufalý rozrušený střelec a zahájí palbu. Všichni přítomní se rázem stanou jeho rukojmími. Na místo přispěchá policejní vyjednavač Hugh McElroy.

romány

Záblesk života

341 Kč
303 Kč
Zlaté časy - 11%
(3x)
Když sedmdesátiletá Franziska krátce po pádu Berlínské zdi navštíví bývalé rodinné panství Dranitz ve východním Německu, kde vyrůstala, je rozhodnutá zůstat tady už natrvalo.
romány

Zlaté časy

359 Kč
319 Kč
Alicina síť - 11%
(1x)
Rok po vypuknutí první světové války, v době, kdy byly ženy podceňované a svázané společenskými normami, se Eve Gardinerová zatoužila vymanit konvencím a přispět k válečnému úsilí své vlasti více, než umožňovala typická ženská úloha ošetřovatelky.
romány

Alicina síť

134 Kč
119 Kč
Hodinky od Ašera - 11%
(4x)
Co trápí dnešní třicátníky? Přemíra stresu, pocit osamění, nebo jen to, že si nemohou dovolit hodinky Hublot? Karla a Helenu spojí jedno letní odpoledne náhoda.
romány

Hodinky od Ašera

269 Kč
239 Kč
Mezi krásou a ošklivostí - 65%
(4x)

Osmiletá Wavy je neviditelná. Její matku plně zaměstnává braní drog a otce jejich výroba a prodej. Motorkář Kellen, který se vybourá nedaleko jejich domu, je tak od chvíle, kdy jí umřela babička, prvním člověkem, který si Wavy všímá.

romány
Ukázky

Mezi krásou a ošklivostí

279 Kč
98 Kč
Smutný konec Policarpa Quaresmy - 11%
(1x)
Policarpo Quaresma, brazilská odlika proslulého Dona Quijota, je muž na sklonku 19. století horlivě usilující o povznesení své země a využití jejích opomíjených možností.
romány
Ukázky

Smutný konec Policarpa Quaresmy

300 Kč
266 Kč
Živá voda - 11%
Děj obou částí Pagnolova románu – Pan Jean a Manon od studánek – se odehrává nedaleko spisovatelova rodiště, v horské vísce Bílé Domky.
romány

Živá voda

359 Kč
319 Kč
Podivuhodný život osamělého pošťáka - 11%
(3x)
Kdo jiný by měl ctít listovní tajemství než pošťáci? Jenže mladý pošťák Bilodo je natolik ostýchavý, že si povídá sotva se svou zlatou rybkou.
romány

Podivuhodný život osamělého pošťáka

269 Kč
239 Kč
Celou noc vzhůru - 10%
Vzrušující a podmanivý příběh moderní sebevědomé ženy a matky s atraktivním zaměstnáním.
romány

Celou noc vzhůru

51 Kč
46 Kč
Zobrazuji 171 - 180 z 189 položek
<< < 1 .. 16 17 18 19 > >>