Nejprodávanější audioknihy na CD - leden 2022
sci-fi

Astronauti
Dobrodružný příběh mezinárodní vesmírné výpravy na Venuši. Skupina vědců je vyslána ze Země, aby se pokusila navázat kontakt s obyvateli planety. Po přistání však objevuje jen trosky vyspělé civilizace zničené jadernou válkou.
sci-fi

Astronauti

191 Kč
Já, Finis
Ze Země se ztrácí kluci. Přesně v den svých osmých narozenin beze stopy zmizí a nikdo tomu nedokáže zabránit. Lidé ztratili veškerou naději, dokonce si už ani nekladou otázky kdo, kam a hlavně proč chlapce unáší. Dvanáctiletý Petr však nezmizel.
sci-fi

Já, Finis

314 Kč
Spasitel
(5x)
Nové úžasné, napínavé meziplanetární dobrodružství od autora světového bestselleru Marťan.
sci-fi

Spasitel

359 Kč
Nadace
(3x)
První díl šestidílného románového cyklu, považovaného za jedno z nejvýznamnějších děl světové science fiction.
sci-fi

Nadace

314 Kč
Vládce vlků
(1x)
Temný epos, v němž na pozadí skutečných historických událostí ožívá svět slovanských hrdinů, čarodějů, ale i tajemných rituálů, bohů a strašlivých běsů.
sci-fi

Vládce vlků

359 Kč
Artemis
(2x)
Autor celosvětového hitu Marťan se znovu hlásí o pozornost milionů čtenářů: tentokrát sci-fi thrillerem z blízké budoucnosti – napínavou noir kriminálkou odehrávající se na Měsíci.
sci-fi

Artemis

305 Kč
Prokletý ostrov
(1x)
Na "prokletém" ostrově Shutter je umístěna klinika pro nebezpečné, psychicky narušené zločince. Jednoho dne zmizí z tohoto ústavu několikanásobná vražedkyně a její útěk přijedou vyšetřovat dva úředníci federálního soudu.
sci-fi

Prokletý ostrov

359 Kč
Stopařův průvodce galaxií
(18x)
Kultovní humorný sci-fi román plný nepřekonatelných hlášek a neotřelých nápadů. Pozemšťana Arthura Denta, mimozemšťana Forda Perfecta i robota Marvina, stále v těžké depresi, si určitě každý oblíbí... čte Vojtěch Dyk
sci-fi

Stopařův průvodce galaxií

269 Kč