Nejprodávanější tituly - leden 2022
pop

Dýchej
Mimořádné album, které získalo 3 ceny Anděl a je završením nenapodobitelné hudební cesty Davida Stypky. Charismatický písničkář ze severu Moravy připravil jedenáct autorských písní.
pop

Dýchej

593 Kč
Neboj
David Stypka album natočil se svojí kapelou Bandjeez. Do studia přizval i řadu zajímavých hudebních hostů. Mimojiné jednu z nejlepších současných zpěvaček - Ewu Farnou. Ze spolupráce vzešel veliký radiový a internetový hit.
pop

Neboj

404 Kč
Voyage
ABBA, nejúspěšnější popová skupina všech dob, oznámila, že se poprvé po čtyřiceti letech vrací se sérií koncertů, na které uvidíme digitální Agnethu, Björna, Bennyho a Anni-Frid s desetičlennou kapelou v londýnské ABBA aréně postavené pro tento účel.
pop

Voyage

800 Kč
Symphonic Album
Symphonic Tour a Symphonic Album – tak příznačně se jmenuje podzimní turné Mira Žbirky a jeho zbrusu nové CD, které nahrál se symfonickým orchestrem Cappella Istropolitana v Bratislavě.
pop

Symphonic Album

296 Kč
= - Indies. Limitovaná edice (White Vinyl Album)
Čtvrté oficiální album britského hudebníka Eda Sheerana.
pop

= - Indies. Limitovaná edice (White Vinyl Album)

575 Kč
Future Past
V pořadí 15. studiové album, společně s kapelou produkovali slavní producenti Erol Alkan, Giorgio Moroder and Mark Ronson.
pop

Future Past

647 Kč
Zlaté vánoční hity
Výběr slavných českých vánočních hitů i novinek.
pop

Zlaté vánoční hity

210 Kč
80/80 Největší hity 1964-2019
Zpěvákovo červencové kulaté životní výročí vybídlo k vytvoření kompilace osmdesátky slavných songů z jeho repertoáru.
pop

80/80 Největší hity 1964-2019

527 Kč
Chlapec z ulice
V roku 1986 vydal Miroslav Žbirka so svojím kmeňovým producentom Lacom Lučeničom ďalší plnoautorský album Chlapec z ulice s hitmi ako Dr. Jekyll a Mr. Hyde, Kúp mi knihu, Slávou opitý či Katka, ktorú venoval svojej celoživotnej láske a manželke.
pop

Chlapec z ulice

476 Kč
Nemoderný chalan
Krátko po albume Roky a dni nahral Miroslav Žbirka s obligátnou špičkovou producentskou podporou Laca Lučeniča svoj štvrtý album Nemoderný chalan.
pop

Nemoderný chalan

476 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 38 položek
1 2 3 4 > >>