Nejprodávanější Kniha - leden 2022
Ostatní

Hraju si, učím se 6+ - 11%
Tato knížka je plná drobných aktivit, které podporují logické myšlení dítěte a umožňují mu učit se hravou formou. Jednotlivé stránky obsahují perforaci - dají se snadno vyjmout a pohodlně vymalovat nebo vyplnit.
Ostatní

Hraju si, učím se 6+

89 Kč
79 Kč
Hraju si, učím se 4+ - 11%
Knížka plná aktivit a her, rozvíjejících hravou formou logické myšlení dítěte ve věku od čtyř let. Stránky jsou vyjmutelné pro pohodlné plnění úkolů.
Ostatní

Hraju si, učím se 4+

89 Kč
79 Kč
Šimonovy pracovní listy 4 - 11%
Pracovní listy jsou věnovány výše zmíněným deseti tématům, které respektují zkušenosti dětí a současně pomáhají rozvíjet jejich znalosti a dovednosti.
Ostatní

Šimonovy pracovní listy 4

143 Kč
127 Kč
Kognitivní činnosti v předškolním vzdělávání - 11%
Publikace Kognitivní činnosti v předškolním vzdělávání je metodickou příručkou, která se věnuje rozvíjení poznávacích (kognitivních) procesů a řeči u dětí předškolního věku.
Ostatní

Kognitivní činnosti v předškolním vzdělávání

431 Kč
383 Kč
Hraju si, učím se 3+ - 11%
Knížka plná aktivit a her, rozvíjejících hravou formou logické myšlení dítěte ve věku od tří let. Stránky jsou vyjmutelné pro pohodlné plnění úkolů.
Ostatní

Hraju si, učím se 3+

89 Kč
79 Kč
Hraju si, učím se 5+ - 11%
Knížka plná aktivit a her, rozvíjejících hravou formou logické myšlení dítěte ve věku od pěti let. Stránky jsou vyjmutelné pro pohodlné plnění úkolů.
Ostatní

Hraju si, učím se 5+

89 Kč
79 Kč
Předškolák se speciálními vzdělávacími potřebami - 11%
Na počátku příručka nabízí teoretický úvod rozdělený na dvě části. První obsahuje především základní definice používaných pojmů. Jsou v něm také informace o legislativě spojené se vzděláváním dětí se speciálními vzdělávacími potřebami.
Ostatní

Předškolák se speciálními vzdělávacími potřebami

431 Kč
383 Kč
Písanka 3 – První písmena - 11%
Umí vaše dítě napsat jednotlivá písmenka tvořící slova, např. mé, jsi, pa, ale, teta, Ola, táta, sůl, anebo věty Mája mele maso. Ola má sílu. Míla má laso.
Ostatní

Písanka 3 – První písmena

35 Kč
31 Kč
Grafomotorická cvičení pro předškoláky - 11%
Pracovní sešit je určený všem předškolákům, které brzy čeká nástup do první třídy a tam i jejich vlastní školní pero a doopravdické psaní.
Ostatní
Ukázky

Grafomotorická cvičení pro předškoláky

179 Kč
159 Kč
Do školy ze školky 1 - 11%
Krátké říkanky, barevné obrázky i omalovánky a jednoduché úkoly na procvičení ruky a jemné motoriky, aby se děti naučily pěkně psát, cvičily se v soustředění a přestup ze školky do školy pro ně nebyl tak náročný - přesně takový je tento sešit!
Ostatní

Do školy ze školky 1

44 Kč
39 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 44 položek
1 2 3 .. 5 > >>