Nejprodávanější e-knihy - leden 2022
zdravá výživa

Jíme zdravě s Fitrecepty II. - 120 snadných a netradičních receptů pro každý den - 20%
3 měsíce po vydání první kuchařky jsme se s vervou pustili do přípravy 2. dílu. Když jsme totiž četli všechny vaše nadšené ohlasy a výzvy, ať určitě připravíme pokračování, nechtěli jsme čekat.
zdravá výživa
Ukázky

Jíme zdravě s Fitrecepty II. - 120 snadných a netradičních receptů pro každý den

249 Kč
199 Kč
Běhej a hubni - 20%
Chcete se postavit svým kilům navíc a jste ochotná kromě diety pro to i něco víc udělat? Ukážeme vám, jak pomocí běhání a úpravou stravovacích návyků můžete rychle dosáhnout kýžených cílů.
zdravá výživa
Ukázky

Běhej a hubni

195 Kč
156 Kč
Jíme zdravě s Fitrecepty - 20%
Historicky první tištěná kuchařka, kterou jsme se rozhodli vydat pro naše fanoušky. Najdete v ní 120 originálních receptů, které jsme sami vymysleli, uvařili a také nafotili.
zdravá výživa
Ukázky

Jíme zdravě s Fitrecepty

249 Kč
199 Kč
Výživa pro maximální sportovní výkon - 20%
Každého člověka vyznávajícího aktivní životní styl často trápí otázka kdy a co jíst. A právě nutriční timing, tedy optimální načasování příjmu těch správných živin, podporující maximalizaci výkonu a energie, je velmi důležitý pro tvorbu svalové tkáně.
zdravá výživa
Ukázky

Výživa pro maximální sportovní výkon

271 Kč
217 Kč
Zdravá výživa pro každý den - 20%
Snad každý z nás ocení zbrusu novou knihu, která vychází ze zkušeností a praxe těch nejlepších českých odborníků na výživu. Ti všichni se snaží vyvrátit nepodložené mýty o výživě, které se v české společnosti objevují.
zdravá výživa
Ukázky

Zdravá výživa pro každý den

166 Kč
133 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 15 položek
<< < 1 2