Nejprodávanější Kniha - leden 2022
zdravá výživa

Míchané saláty ve sklenici
Salát jako předkrm, hlavní chod nebo sladké překvapení. Ideální jídlo s sebou – jednoduché, chutné, rafinované.
zdravá výživa

Míchané saláty ve sklenici

89 Kč
Notes Květinové kuchařky
Pro všechny milovníky jedlého kvítí a býlí je Notes Květinové kuchařky nezbytný a praktický doplněk do terénu. Notes zahrnuje prostor pro vaše poznámky i kalendárium s nejčastějším výskytem jedlého kvítí a býlí, nechybí ani lokality ve městech.
zdravá výživa
Ukázky

Notes Květinové kuchařky

89 Kč
Jíme zdravě každý den - 11%
Jíst zdravěji a ještě si pochutnat? Není to žádná věda! A jde to i úsporně. Vařte s Jíme zdravě jednoduše, hravě a do 30 minut. V novém vydání nejpopulárnější kuchařky od Jíme zdravě na vás čeká 120 receptů řazených podle druhu jídla.
zdravá výživa

Jíme zdravě každý den

359 Kč
319 Kč
Jak nedietovat - 11%
Každý měsíc se někde objeví zázrak slibující dieta nebo nový trend v hubnutí, ale počet lidí trpících nadváhou i tak stále roste.
zdravá výživa

Jak nedietovat

629 Kč
559 Kč
Jíme zdravě a pečeme s láskou - 11%
Snažíte se jíst zdravě, ale pak Vás přepadne neodolatelná chuť na něco dobrého? S touto kuchařkou můžete mlsat a zároveň se tím netrápit! Dopřejte si přes 90 lehkých receptů se skvělými tipy, jak péct zdravěji a bez výčitek.
zdravá výživa

Jíme zdravě a pečeme s láskou

359 Kč
319 Kč
Jíme zdravě o Vánocích
(1x)
Vánoce bez obvyklých 5 kil navíc? Víme, jak na to! Novinka Jíme zdravě o Vánocích je pro všechny, kteří si chtějí užít klasické české svátky bez výčitek, a přitom nepřibrat. Dobré jídlo k Vánocům prostě patří. Chcete se v lednu vyhnout dietám?
zdravá výživa

Jíme zdravě o Vánocích

89 Kč
Kalorické Tabulky - 11%
Aplikaci Kalorické Tabulky pravidelně používá více než milion lidí všech věkových skupin k tomu, aby zhubli, přibrali nebo „jen“ dodali svému tělu chybějící živiny. Nyní z virtuálního prostoru dostávají i do světa ryze fyzického.
zdravá výživa
Ukázky

Kalorické Tabulky

448 Kč
398 Kč
Krizová kuchařka ze Svatojánu - 11%
(2x)
Jak vařit z omezených zdrojů v době krize?
zdravá výživa

Krizová kuchařka ze Svatojánu

359 Kč
319 Kč
Luštěninová kuchařka se spoustou zeleniny - 11%

Neházejte hrách na stěnu. Uvařte z něj skvělou večeři! S knihou Petra Klímy objevíte kouzlo moderní veganské kuchyně. A protože zásadní součást zdravého jídelníčku představují bílkoviny, je věnována luštěninám jako jejich kvalitnímu rostlinnému zd

zdravá výživa

Luštěninová kuchařka se spoustou zeleniny

404 Kč
359 Kč
Jde to i bez mléka a vajec

Druhý díl knihy Jde to i bez mléka a vajec volně navazuje na první Jde to i bez pšenice. I tentokráte se výživový specialista Petr Havlíček a šéfredaktorka Diety Petra Lamschová zaměří na zdravý životní styl a zdravé jídlo.

zdravá výživa

Jde to i bez mléka a vajec

89 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 51 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>