Nejprodávanější Kniha - leden 2022
druhá světová válka

Edvard Beneš - Drama mezi Hitlerem a Stalinem - 11%
(1x)
První velká a oceňovaná monografie našeho druhé prezidenta.
druhá světová válka
Ukázky

Edvard Beneš - Drama mezi Hitlerem a Stalinem

358 Kč
318 Kč
Tichá plavba - 11%
(1x)
Autor věrně, podrobně a napínavě popisuje ponorkové operace v Tichém oceánu proti Japoncům – pronásledování a potápění tankerů, lodí se střelivem a transportních lodí s vojáky.
druhá světová válka

Tichá plavba

252 Kč
224 Kč
Daleko, a přece blízko
Osudy aktérů událostí 17. listopadu 1939, českých studentů, kterým zavřeli vysoké školy, kteří trpěli v koncentračním táboře a bojovali v zahraniční armádě.
druhá světová válka

Daleko, a přece blízko

44 Kč
Bratrstvo neohrožených - 11%
(4x)
Slavná literární předloha stejnojmenného televizního seriálu. Kniha vynikajícího historika sleduje osudy roty E armády USA od výcviku, vysazení v Normandii až po obsazení Hitlerova "Orlího hnízda".
druhá světová válka

Bratrstvo neohrožených

313 Kč
278 Kč
V pekle plynových komor - 11%
Autentické svědectví někdejšího člena židovského sonderkommanda v Osvětimi – jednoho z mála těch, kteří osvětimské peklo přežili, a jediného, kdo podal ucelenou pravdivou výpověď o smrticí mašinérii, které musel sloužit.
druhá světová válka

V pekle plynových komor

295 Kč
262 Kč
Podivná porážka - 6%
V Podivné porážce Marc Bloch nevystupuje jako historik, nýbrž jako kritický pozorovatel francouzského politického a intelektuálního selhání za druhé světové války.
druhá světová válka

Podivná porážka

219 Kč
206 Kč
Dobrou noc, Osvětimi - Svědectví přeživších vězňů - 11%
(1x)
eden z vězňů během práce padne vysílením. Kápo ho utluče k smrti a nařídí Stefanovi vzít jeho ostatky na záda a odnést je do tábora, přičemž má ještě zpívat. „Nosím toho vězně již několik desítek let a nemohu ho donést…“ vzpomíná na svoji noční můžu
druhá světová válka

Dobrou noc, Osvětimi - Svědectví přeživších vězňů

305 Kč
271 Kč
Dotek Anthropoidu - 11%
(2x)
Neobvykle koncipovaná kniha sestavená ze zpráv dobového tisku, policejních vyhlášek, výslechových protokolů gestapa a krátkých prozaických útvarů se touto kombinací snaží čtenáři přiblížit atmosféru protektorátu Čechy a Morava.
druhá světová válka

Dotek Anthropoidu

221 Kč
196 Kč
Hitlerovo svobodné město - 11%
Svobodné město Gdaňsk je pojem známý každému, kdo se zajímá o období druhé světové války. Nárok na Gdaňsk byl jedním ze zásadních územních požadavků Třetí říše vůči Polsku.
druhá světová válka

Hitlerovo svobodné město

359 Kč
319 Kč
Churchillův tajný voják - 11%
Colin Anson se narodil jako Claus Ascher v Berlíně. Byl nucen uprchnout z nacistického Německa, neboť jeho otec Curt Ascher patřil ve třicátých letech k nemnoha Hitlerovým politickým odpůrcům.
druhá světová válka

Churchillův tajný voják

134 Kč
119 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 41 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>