Nejprodávanější tituly - leden 2022
ekonomie

Do důchodu s plnou kapsou
(1x)
Tato kniha vysvětluje, jak si naspořit a jak investovat, abychom šli do důchodu s plnou kapsou.
ekonomie
Ukázky

Do důchodu s plnou kapsou

134 Kč
Neučebnice ekonomie - 11%

Každý den v novinách čteme, jak se vyvíjí inflace, jak posiluje či oslabuje koruna, že bitcoin je už na ústupu nebo že jeho cena naopak roste. Přijdou vám takové informace vytržené z širšího kontextu? Chtěli byste textům lépe rozumět? Právě pro vás je tato kniha! Cílem této publikace je přinést vhled do ekonomie běžného dne.

Autorka, držitelka ceny prof. Vencovského pro ekonomy do 35 let, v knize srozumitelně vysvětluje aktuální vývoj ekonomiky v České republice nebo třeba rozhodování o investicích do kryptoměn. Klade také důraz na to, abychom si své názory nevytvářeli na základě pocitů a emocí, ale logických vazeb. Nečekejte žádnou strohou učebnici, tato kniha vám odlehčenou formou konečně přiblíží vše, co jste chtěli dosud vědět o ekonomii.

ekonomie

Neučebnice ekonomie

215 Kč
191 Kč
Marketing školy - 11%
Nová učebnice Marketing školy klasicky vychází ze základní aplikace marketingu pro oblast služeb a specificky vzdělávacích služeb. Základní zaměření je na efektivní komunikaci škol s veřejností.
ekonomie

Marketing školy

152 Kč
135 Kč
Pravidla podnikání do kapsy - 11%
Možná byste rádi měli větší přehled v podnikatelských formalitách a principech, ale nejste ochotni se brodit se slovníkem cizích slov skrze bichle plné paragrafů a teorie. Pak právě z těchto důvodů jsou tady Pravidla podnikání do kapsy.
ekonomie
Ukázky

Pravidla podnikání do kapsy

177 Kč
158 Kč
Investování pro začátečníky - 20%
(1x)
Po přečtení této knihy budete mít dost informací a odvahy, abyste udělali první investorské krůčky. Abyste zainvestovali peníze, mohli jít k poradci a věděli, co od něj chtít a abyste byli chytřejší než finanční poradce, kterému pak nenaletíte.
ekonomie
Ukázky

Investování pro začátečníky

144 Kč
115 Kč
Projektový management - 11%
Ve světě i u nás dochází k masivnímu nástupu agilních přístupů, technik a nástrojů a celkově ke sblížení projektového a produktového managementu.
ekonomie

Projektový management

584 Kč
519 Kč
Bitcoin a jiné kryptopeníze budoucnosti - 11%
Od začátku koronavirové krize vzniká rekordní množství peněz.
ekonomie

Bitcoin a jiné kryptopeníze budoucnosti

341 Kč
303 Kč
Cardano - 20%
Kniha si klade za cíl představit projekt Cardano a jeho ekosystém. Co je jeho součástí, na čem se pracuje, jaká je možná budoucnost. Příklady, jak se do ekosystému zapojit a také z něj profitovat.
ekonomie
Ukázky

Cardano

149 Kč
119 Kč
Finanční analýza - 7. aktualizované vydání - 11%
Naučte se, jak pracovat se základními účetními výkazy (rozvaha, výkaz zisku a ztráty a cash flow) při zpracovávání finanční analýzy.
ekonomie

Finanční analýza - 7. aktualizované vydání

314 Kč
279 Kč
Konflikty ve škole - 11%
Kniha Konflikty ve škole – od prevence k řešení je určena především pracovníkům škol a školských zařízení, kteří už mají dost neustálých nepříjemných mailů, schůzek a hovorů a chtějí konečně získat více času na skutečnou práci.
ekonomie

Konflikty ve škole

302 Kč
268 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 161 položek
<< < 1 2 3 4 .. 17 > >>