Nejprodávanější tituly - leden 2022
ekonomie

Mé ideály - 11%
Sbírka inspirativních článků Henryho Forda představuje studnici nadčasových myšlenek jednoho z největších géniů historie.
ekonomie

Mé ideály

332 Kč
295 Kč
Mezinárodní marketing - 11%
Již páté vydání uznávané publikace reaguje na dynamický vývoj v mezinárodním marketingu, zejména v oblasti digitálního marketingu.
ekonomie

Mezinárodní marketing

269 Kč
239 Kč
Osobní finance - 11%
Potřebujete návod, jak mít pod větší kontrolou svoje finanční prostředky? Chcete část z nich vhodně investovat a potřebujete návod, jak to udělat co nejlépe? Zorientujte se ve vlastních financích a co nejúčelněji je využijte, aby vám vydělávaly!
ekonomie

Osobní finance

314 Kč
279 Kč
Špatné peníze - 11%
Kniha psaná pro veřejnost s cílem vysvětlovat krizové ekonomické jevy na základě toho, jak náš centrální bankovní systém skutečně funguje. Vystupují zde nejvýznamnější světoví politici, ředitelé obřích bank a investičních fondů.
ekonomie
Ukázky

Špatné peníze

629 Kč
559 Kč
Ideální investiční portfolio - 11%
Knížka je určena všem běžným investorům a klientům finančních institucí, kteří hledají praktický návod, jak vhodně sestavit a udržovat své investiční portfolio. Ocení ji také finanční poradci a studenti ekonomických oborů.
ekonomie

Ideální investiční portfolio

242 Kč
215 Kč
Vedení a marketing malých zdravotnických zařízení - 20%
Kniha s tematikou managementu zaměřeného na malá zdravotnická zařízení na trhu v naší republice není.
ekonomie
Ukázky

Vedení a marketing malých zdravotnických zařízení

208 Kč
166 Kč
Tentokrát je to jinak - 11%
Publikace předních amerických univerzitních ekonomů C. M. Reinhartové a K. S. Rogoffa si klade otázku, proč státy již řadu století opakovaně procházejí různými typy finančních krizí, jako jsou neschopnost splácet dluhy, bankovní paniky...
ekonomie

Tentokrát je to jinak

448 Kč
398 Kč
Podniková informatika - 20%
Každý uživatel informatiky - ať už manažer, obchodník či účetní - by se měl dobře orientovat v možnostech, omezeních a vazbách informačních a komunikačních technologií a jejich aplikací, které se využívají v podnikovém řízení.
ekonomie
Ukázky

Podniková informatika

501 Kč
401 Kč
Naučte se investovat - 14%
Autor vás povede tak, že se naučíte rozlišovat mezi investicemi a spekulacemi, naučíte se správně chápat riziko, odhadovat vnitřní hodnotu akcie, rozlišovat mezi investičními strategiemi.
ekonomie

Naučte se investovat

241 Kč
207 Kč
Dílo národů - 11%
Dílo národů Roberta B. Reicha, profesora Harvardovy univerzity, je živě napsanou analýzou problémů, před kterými dnes, na přelomu století, stojí nejen Spojené státy, ale i ostatní vyspělé země.
ekonomie

Dílo národů

404 Kč
359 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 161 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 17 > >>