Nejprodávanější tituly - leden 2022
romány

Něžný měsíc nad Usambarou
(1x)
Povstání změnilo Německou východní Afriku. Charlotta a George, jejichž životní cesty se konečně sešly, už nepoznávají zemi, ve které chtěli vychovávat svou malou dcerku.
romány

Něžný měsíc nad Usambarou

449 Kč
Tchyně
(2x)
Lucy svou tchyni poznala před pěti lety. Ačkoli se k ní Diana tehdy chovala přátelsky a zdvořile, Lucy okamžitě poznala, že nesplňuje její představy. I přesto se jí snažila vždycky zavděčit. Teď se našlo Dianino tělo a vedle něj dopis na rozloučenou.
romány

Tchyně

269 Kč
Archa knih
(3x)
Jednotvárný a poklidný život v malé komunitě se zdá být zcela idylický. Všichni žijí v souladu s přírodou a Bohem, který je chrání před tím, co číhá za branami vesnice.
romány
Ukázky

Archa knih

314 Kč
Čtyři domovy a stesk
(2x)
Román vykresluje poutavý obraz izraelské společnosti, již rozdělují hluboké trhliny mezi Izraelci a Araby, ortodoxními a sekulárními Židy, Sefardy a Aškenázy. Příběh se odehrává na pozadí mírových jednání v Norsku v roce 1995, ...
romány

Čtyři domovy a stesk

386 Kč
Kočičí kavárna
(2x)
Leonie není příliš nadšená, když ji sousedka požádá, aby se na čtrnáct dní postarala o její kočku Mimi.
romány

Kočičí kavárna

296 Kč
Poupátka
(9x)
Jizvy na dětské duši jen tak nezmizí. Zneklidňující román nositelky Ceny Jiřího Ortena.
romány

Poupátka

314 Kč
Němci
(14x)
Hlavní hrdinka a současně vypravěčka románu žije v Londýně, kam odešla po listopadu 1989 za prací a kde nyní čeká své první dítě. Nadcházející mateřstí ji v myšlenkách vrací do dětství v komunistickém Československu a vyvolává i zasutou vzpomínku...
romány
Ukázky

Němci

339 Kč
Jedna z pěti
(1x)
Může být něco horšího než se na oslavě svých čtyřicátin dozvědět, že váš manžel má milenku? Může. Edita se o tom přesvědčí, když zjistí, že dotyčnou musí být jedna z jejích nejlepších kamarádek.
romány

Jedna z pěti

269 Kč
Ledově modrá krev
(1x)
Jurij Bujda (1954) ve svém vyprávění s humorem i krutostí navazuje na nejlepší tradici ruského románu. Autor byl v Rusku za své dílo oceněn prestižní cenou Apollona Grigorjeva a jeho knihy vychází v několika jazycích.
romány

Ledově modrá krev

268 Kč
Pláž v Chorvatsku
(3x)
Odplujte do krásného Chorvatska za letním sluncem, třpytivě tyrkysovým mořem a romantickým příběhem, který nedokážete odložit, dokud ho nedočtete!
romány

Pláž v Chorvatsku

359 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 191 položek
<< < 1 2 3 4 .. 20 > >>