Nejprodávanější knihy - leden 2022
Jihočeský kraj

Šumavští převaděči - 11%
(1x)
Skutečné příběhy několika šumavských převaděčů. V knize sice vystupují též věhlasní a slavní převaděči jako Josef Hasil či Kilian Nowotny, hlavními postavami knihy jsou však jiné osoby – příslušníci převaděčské skupiny, která se utvořila krátce po ú
Jihočeský kraj

Šumavští převaděči

359 Kč
319 Kč
Boj o České Budějovice v letech 1618 - 1619
Na počátku 17. století dávali reprezentanti předního jihočeského královského města Českých Budějovic ostentativně najevo, že jejich obec ztělesňuje jeden z pilířů katolicismu v nábožensky rozštěpeném království.
Jihočeský kraj

Boj o České Budějovice v letech 1618 - 1619

108 Kč
Památky jižních Čech 7 - 11%
Sedmé pokračování sborníku Památky jižních Čech přináší rozsáhlejší studie i drobnější informativní zprávy o pestrém památkovém fondu v Jihočeském kraji.
Jihočeský kraj

Památky jižních Čech 7

Martin Gaži (ed.)
355 Kč
315 Kč
Tajemství šumavských vod II.
Druhý díl vyprávění o šumavských řekách a potocích. Tentokrát autoři zvou na břehy Otavy, Teplé a Studené Vltavy či Schwarzenberského kanálu.
Jihočeský kraj

Tajemství šumavských vod II.

179 Kč
Památky jižních Čech 6 - 11%
Šesté pokračování sborníku Památky jižních Čech opět přináší rozsáhlejší studie i drobnější zprávy o pestrém památkovém fondu v Jihočeském kraji. Nově je zahrnut oddíl krátkých aktuálních informací o nově prohlášených památkách.
Jihočeský kraj

Památky jižních Čech 6

355 Kč
315 Kč
Jižní Čechy - přírodní oblasti - 11%
Námětem předkládané knihy je jihočeská krajina. Kromě samotné krajiny, lesů, rybníků a mnoha přírodních památek je v rámci každé přírodní oblasti popsána i řada sídelních útvarů (měst a vesnic), které dotvářejí krajinu.
Jihočeský kraj

Jižní Čechy - přírodní oblasti

414 Kč
368 Kč
Památky jižních Čech 3 - 11%
Třetí svazek Památek jižních Čech přináší studie o památkovém fondu v Jihočeském kraji i informace o důležitých realizacích památkové péče v poslední době.
Jihočeský kraj

Památky jižních Čech 3

256 Kč
227 Kč
Šumava ještě tajemnější - 11%
Neváhejme a navštivme záhadná místa opředená pověstmi a tajemnými energiemi, vydejme se po stopách strašidel a duchů, přenesme se do časů starých Keltů a nahlédněme pod pokličku magických rituálů nacistů, kteří v tomto kraji zanechali svůj cejch.
Jihočeský kraj

Šumava ještě tajemnější

224 Kč
199 Kč
Šumava tajemná - 11%
(1x)
Šumavské pralesy jsou nejen tajemné a děsivé, ale dokážou nastavit i svou přívětivější tvář. Stačí se dívat a být obdařen uměním vidět. Překrásné slatě ve spojení s nespoutanou divočinou podněcují lidskou fantazii odnepaměti.
Jihočeský kraj

Šumava tajemná

233 Kč
207 Kč
České hrady, zámky a tvrze III. - 6%
(3x)
Další díl proslulého a sběratelsky ceněného sedmisvazkového díla o českých hradech je věnován jižním Čechám.
Jihočeský kraj

České hrady, zámky a tvrze III.

848 Kč
798 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 23 položek
<< < 1 2 3 > >>