Nejprodávanější Kniha - leden 2022
děti a mládež

Dějiny zemí Koruny české II. - 11%
Nejúspěšnější učebnice dějin českých zemí se dočkala nového, revidovaného a doplněného vydání. Přehledná příručka poskytuje základní orientaci a shrnuje vše podstatné o našich dějinách na úrovni středoškolských znalostí.
děti a mládež

Dějiny zemí Koruny české II.

359 Kč
319 Kč
Liščí oči - 6%
(2x)
Ve svém první románu pro mládež kombinuje známá literátka prvky fantasy s dobrodružným příběhem a alternativní historií.
děti a mládež
Ukázky

Liščí oči

313 Kč
294 Kč
Matematický čert - 11%
(1x)
Dvanáctiletý Robert nesnáší svého učitele matematiky, protože ten nechává své žáky řešit nudné úlohy a ještě ke všemu jim zakazuje používat kalkulačku. Ale potom Robert potká ve snu Číselného čerta, který jako zázrakem vzbudí jeho zájem o matematiku.
děti a mládež

Matematický čert

359 Kč
319 Kč
Prašina - 11%
(14x)
Prašina je tajuplné místo, temný ostrov uprostřed zářící Prahy. Nikdo neví proč, ale na Prašině nefunguje elektřina. Lampy tu nesvítí, tramvaje nejezdí, rádio nehraje, mobil je bez signálu.
děti a mládež

Prašina

260 Kč
231 Kč
Sada testů státní přijímací zkoušky 5. třída - 11%
Dítě se seznámí s podobou testů na státní přijímací zkoušky a zjistí, jak je na tom se znalostmi. Natrénuje si řešení jednotlivých typů úloh i strategii řešení celého testu.
děti a mládež

Sada testů státní přijímací zkoušky 5. třída

585 Kč
520 Kč
The Beast of Buckingham Palace - 11%
(1x)
Destined to be the most wanted book this Christmas, Walliams weaves a richly imaginative fantasy adventure that is vividly brought to life with Tony Ross’s stunning illustrations.
děti a mládež

The Beast of Buckingham Palace

359 Kč
319 Kč
Kdo to nezná, není Čech
Knížka Kdo to nezná, není Čech, je pro děti od 6 let, ale i mnohý dospělý v ní najde spoustu zajímavých informací. Buďme hrdí na to, že jsme Češi !
děti a mládež

Kdo to nezná, není Čech

89 Kč
Hraju si, učím se 6+ - 11%
Tato knížka je plná drobných aktivit, které podporují logické myšlení dítěte a umožňují mu učit se hravou formou. Jednotlivé stránky obsahují perforaci - dají se snadno vyjmout a pohodlně vymalovat nebo vyplnit.
děti a mládež

Hraju si, učím se 6+

89 Kč
79 Kč
Komisař Vrťapka - sebrané spisy 1 - 11%
Postrach všech padouchů a lapků. V knize čtenáři najdou přes třicet jeho případů, ale odhalit pachatele musejí sami na základě daných indicií.
děti a mládež

Komisař Vrťapka - sebrané spisy 1

269 Kč
239 Kč
Komisař Vrťapka: Sebrané spisy II. - 11%
Další vyřešené případy světoznámého psího detektiva.
děti a mládež

Komisař Vrťapka: Sebrané spisy II.

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 898 položek
<< < 1 2 3 4 .. 90 > >>