Nejprodávanější tituly - leden 2022
špionážní romány a thrillery

Křižník Thor - 20%
(1x)
Evropská unie se potácí na pokraji úpadku, zoufale postrádá suroviny, hlavně ropu, ale nemá dostatečné vojenské a námořní síly, aby zabezpečila obchodní trasy a prolomila nevyhlášenou blokádu.
špionážní romány a thrillery
Ukázky

Křižník Thor

239 Kč
191 Kč
Pavučina lží - 6%
Hlavní hrdinka Rachel Sextonová, dcera volebního soupeře amerického prezidenta, odlétá do Arktidy, kde NASA objevila ve starém meteoritu pravděpodobný důkaz mimozemského života.
špionážní romány a thrillery

Pavučina lží

339 Kč
319 Kč
Svědkyně ohně - 6%
(15x)
Další krimi od autorské dvojce ukryté za pseudonymem Lars Kepler, navazuje na úspěch předchozích románů Hypnotizér a Paganiniho smlouva. V ústavu pro dívky se sklony k destruktivnímu chování dojde k děsivé vraždě jedné z chovanek ...
špionážní romány a thrillery
Ukázky

Svědkyně ohně

390 Kč
367 Kč
Číňan - 11%
(11x)

Číňan je strhující politický thriller a zároveň důmyslně propracovaná detektivka. Henning Mankell jako jeden z nejčtenějších švédských spisovatelů současnosti bývá srovnáván se svým krajanem Stiegem Larssonem.

špionážní romány a thrillery

Číňan

314 Kč
279 Kč
Její děsivá souměrnost - 6%
Román autorky úspěšné a zfilmované knihy Zakletý v čase. Dvojčata Julie a Valentýna se po smrti tety Elspeth nastěhují do jejího bytu. Jednoho dne neviditelná ruka napíše do prachu na klavíru znepokojivou větu: Jsem tady, Elspeth.
špionážní romány a thrillery

Její děsivá souměrnost

305 Kč
287 Kč
Andělé a démoni - 6%
(4x)
Thriller líčí první dobrodružství uznávaného harvardského symbologa Roberta Langdona, budoucího hrdiny knihy Da Vinciho kód. Langdon je při návštěvě Evropy povolán k případu rituální vraždy ...
špionážní romány a thrillery

Andělé a démoni

381 Kč
358 Kč
Zobrazuji 321 - 330 z 326 položek
<< < 1 .. 31 32 33