Nejprodávanější e-knihy - leden 2022
sci-fi

Legie - 20%
(5x)

Sedmá kniha z cyklu Horovo kacířství. Blíží se velká válka, která pohltí Impérium lidí...

sci-fi
Ukázky

Legie

149 Kč
119 Kč
Spasitel Duny - 20%
(2x)
Paul Atreides, zvaný teď převážně Muad'dib, je absolutním pánem světa – a zároveň obětí své vlastní předzvěstné schopnosti, která z něj v očích jeho poddaných udělala boha.
sci-fi
Ukázky

Spasitel Duny

229 Kč
183 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 1 - 20%
(40x)
První část bravurní parodie na sci-fi, která je dnes již klasickým dílem. Komplikovaný a originální příběh začíná zničením Země, která musí udělat místo nové galaktické dálnici ...
sci-fi
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 1

148 Kč
118 Kč
Mechanický pomeranč - 20%
(3x)
Vůdce mladých londýnských násilníků Alex tráví většinu svého času konzumací drog, přepadáním bezbranných obětí a poslechem Beethovenovy hudby.
sci-fi
Ukázky

Mechanický pomeranč

209 Kč
167 Kč
0 Tu, svazek druhý - 20%
(5x)
0 TU je historickým životopisem pojednávajícím o strastiplné cestě kultury Talů na odlehlý skládkosvět Coraab a jeho následné kolonizaci. Ústřední postavou knihy je ctihodná Tal Kusa-Gammah, první z dlouhé linie coraabských Pánů Těžby.
sci-fi
Ukázky

0 Tu, svazek druhý

298 Kč
238 Kč
Ocelový vítr - 20%
Tisíce let vzdálená budoucnost. Lidstvo pomalu objevuje vesmír pomocí obřích generačních lodí.Na jedné z nich je i Chiku. Během více jak dvě stě let dlouhé cesty se může hodně pokazit.
sci-fi
Ukázky

Ocelový vítr

309 Kč
247 Kč
Pária - Román o Bequin - 20%
(3x)
Ve městě Královna Mab není nic takové, jak se zdá. Pária, špiónka a agentka Inkvizice: tohle všechno je Alizabeth Bequin – a přitom není. Je to hádanka, dokonce i pro ni samotnou, lapenou mezi inkvizitory Gregorem Eisenhornem a Gideonem Ravenorem...
sci-fi
Ukázky

Pária - Román o Bequin

149 Kč
119 Kč
Voják - 20%
(2x)
Ve vzdáleném koutě vesmíru, na samotné hranici mezi lidskými državami Řádu a královstvím krabovitých pradorů, se nachází bezprostřední hrozba veškerému inteligentnímu životu...
sci-fi
Ukázky

Voják

179 Kč
143 Kč
Síla vzdoru - 20%
(1x)

Jmenuji se Katniss Everdeenová. Proč nejsem mrtvá? Měla bych být. Proti všem očekáváním přežila Katniss Hladové hry dvakrát, ale ani poté nemá klid. V zemi Panem vypuklo povstání. Kapitol je naštvaný a chce pomstu. Kdo by měl za nepokoje zaplatit? Katniss. A co je nejhorší? Prezident Snow dal jasně najevo, že v bezpečí není vůbec nikdo.

Závěrečný díl světového knižního bestselleru.

sci-fi
Ukázky

Síla vzdoru

279 Kč
223 Kč
Silo - 20%
(5x)
V silu pod zemí, zamořenou jedy, se ukrývají lidé: naučili se tu žít, milovat se i umírat. Jednou za čas je někdo z nich vyslán na povrch čistit senzory. Ví, že se nikdy nevrátí. Ví, že jde na smrt… Po letech udržování křehké rovnováhy se však systém octne před zhroucením.
sci-fi
Ukázky

Silo

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 130 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 13 > >>