Nejprodávanější e-knihy - leden 2022
psychologie

Dopamin - 20%
(1x)
Proč v čase hojnosti, bohatství, svobody a technologického a medicínského pokroku nebývale postrádáme pocit štěstí a cítíme se naopak mizerně?
psychologie
Ukázky

Dopamin

299 Kč
239 Kč
Miluj svůj život - 20%
(2x)
Své tělo můžete uzdravit tak, že vydáte pozitivní energii při práci se svou myslí. Autorka vysvětluje, jak limitujeme své myšlení a názory a tím vytváříme ve své hlavě zárodky a příčiny nemocí. Kniha nás vede k pozitivním změnám v našem myšlení a vytváří prostředí, které nám dovolí prožít…
psychologie
Ukázky

Miluj svůj život

179 Kč
143 Kč
Šum - 20%
(1x)
Kdykoli se procesům naší mysli začne věnovat Daniel Kahneman, psycholog a nositel Nobelovy ceny za poznatky o kognitivním zkreslení, nedopadá to pro nás vůbec dobře!
psychologie
Ukázky

Šum

375 Kč
300 Kč
Zázraky jsou logické - 20%
(1x)
Knižní rozhovor s uznávanou lékařkou a psychoterapeutkou Kateřinou Cajthamlovou o všech etapách lidského života. Jak vychovat děti ve světě plném návodů na výchovu. Jak čelit nereálným obrazům virtuální reality. Kde brát jistotu v nejisté době.
psychologie
Ukázky

Zázraky jsou logické

249 Kč
199 Kč
Normální šílenství - 20%
(1x)
Atlas duševního zdraví do každé domácnosti.
psychologie
Ukázky

Normální šílenství

299 Kč
239 Kč
V obklíčení idiotů - 20%
(1x)
Švédský bestseller, jehož se ve světě prodalo již přes 1 milion výtisků, popisuje čtyři základní typy chování, které ovlivňují způsob komunikace a vnímání lidí navzájem.
psychologie
Ukázky

V obklíčení idiotů

279 Kč
223 Kč
Faktomluva - 20%
(3x)
Inspirující Faktomluva, plná napínavých i dojemných příběhů, je zásadní knihou, která změní způsob vašeho hodnocení světa a vybaví vás schopností správně reagovat na budoucí výzvy.
psychologie
Ukázky

Faktomluva

279 Kč
223 Kč
Jak prokouknout druhé lidi - 20%
(2x)
Nechte si poradit od Joea Navarra, bývalého agenta kontrarozvědky FBI a uznávaného experta na neverbální chování. V knize vysvětluje, jak rychle "přečíst" druhé lidi.
psychologie
Ukázky

Jak prokouknout druhé lidi

322 Kč
258 Kč
Svobodná vůle - 20%
(2x)
Existence svobodné vůle je natolik přesvědčivá iluze, že lidé jednoduše odmítají uvěřit, že by tomu mohlo být jinak. Sam Harris ve své knize kombinuje poznatky neurovědy a psychologie, aby tuto iluzi s konečnou platností odmítl.
psychologie
Ukázky

Svobodná vůle

64 Kč
51 Kč
Velká kniha manipulativních technik - 20%
Knížka odkrývá tajemství přesvědčivé komunikace. Představuje více než padesát manipulativních technik a ukazuje způsoby, jak je rozpoznat a bránit se jim.
psychologie
Ukázky

Velká kniha manipulativních technik

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 203 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 21 > >>