Nejprodávanější e-knihy - leden 2022
partnerské vztahy

Hra na pavoučka - 20%
(1x)
Skutečný a před několika lety silně medializovaný příběh dívky, kterou od čtyř let sexuálně zneužíval otčím. „Nikdy to nevzdávejte, vždycky zbývá jiskřička naděje,“ vzkazuje všem, kteří podobně jako kdysi ona trpí a marně volají o pomoc.
partnerské vztahy
Ukázky

Hra na pavoučka

159 Kč
127 Kč
12 pravidel pro život - 20%
(5x)
Co by měl znát každý člověk v moderním světě? ptá se renomovaný psycholog Jordan B. Peterson a jeho odpověď na tuto nesnadnou otázku v sobě jedinečně propojuje odvěké pravdy a ohromující objevy nejsoučasnějšího vědeckého výzkumu.
partnerské vztahy
Ukázky

12 pravidel pro život

278 Kč
222 Kč
Sedm principů spokojeného manželství - 20%
Máte-li v manželství či vztahu potíže (nebo je má někdo ve vašem okolí), případně se jen chcete „pojistit“ proti tomu, aby se vám vztah postupně neproměnil v nevyrovnané, prázdné a stresující soužití, je tato kniha přesně tím nástrojem, který hledáte
partnerské vztahy
Ukázky

Sedm principů spokojeného manželství

249 Kč
199 Kč
Když jde o muže - 20%
(4x)
Hledáte spřízněnou duši, nebo se jen pokoušíte přimět manžela, aby vynášel odpadky? Stále znovu narážíte na zvláštní chování mužů, kterému nerozumíte, a ptáte se: „Proč to dělají?“
partnerské vztahy
Ukázky

Když jde o muže

188 Kč
150 Kč
Jak přežít krizi v rodině - 20%
Manželství, nebo život na psí knížku? Komu z rodičů patří dítě? Jak se domoct výživného? Kdo koho víc týrá? Jak se rychle rozvést? A rozvádět se vůbec? Musí mě dítě poslechnout? Do jakého věku? Jak mám přinutit partnera, aby se ke mně vrátil? Jak vysoudit styk se synem či s dcerou?
partnerské vztahy
Ukázky

Jak přežít krizi v rodině

209 Kč
167 Kč
Partnerský horoskop se špetkou chilli - 20%

Co ve vztahu způsobí jedno hvězdné znamení s druhým? „Jak se k sobě hodíme?“ S touhle otázkou se setkal snad každý z nás. Znamení zvěrokruhu vám toho hodně napoví. Možná pak budete svému protějšku víc rozumět. A co teprve když také lépe poznáte sami sebe.

partnerské vztahy
Ukázky

Partnerský horoskop se špetkou chilli

209 Kč
167 Kč
Být sama sebou - 20%

Poznat svou hodnotu, najít vlastní cestu. Autobiografie Veroniky Vieweghové. Člověk může snadno ztratit kontakt s vlastní podstatou, a pokud žije se slavným partnerem, platí to dvojnásob. Veronika Vieweghová si touto zkušeností prošla, aby nakonec zjistila, že by nikdy neměla zapomínat na vlastní touhy a sny.

partnerské vztahy
Ukázky

Být sama sebou

249 Kč
199 Kč
Královna a divoška - 20%
(1x)
Anselm Grün a jeho sestra Linda Jaroschová vybrali 14 ženských archetypů a spojili je s postavami biblických žen. Tyto biblické ženy, které představují vždy silnou stránku určitého archetypu, mohou současným ženám pomoci odhalit vlastní podstatu.
partnerské vztahy
Ukázky

Královna a divoška

189 Kč
151 Kč
Rozchod jako nový začátek - 20%
Jak projít rozchodovým procesem až do jeho skutečného ukončení a jak se na celou situaci podívat s jistým nadhledem?
partnerské vztahy
Ukázky

Rozchod jako nový začátek

220 Kč
176 Kč
Proč se mnou nemluvíš?! - 20%
Jak si najít cestu k partnerovi, který téměř nedává najevo své city, chová se odtažitě, komunikuje minimálně, žije svými zájmy a nebere příliš ohledu na rodinu?

partnerské vztahy
Ukázky

Proč se mnou nemluvíš?!

161 Kč
129 Kč