Nejprodávanější tituly - leden 2022
partnerské vztahy

12 pravidel pro život - 11%
(8x)
Co by měl znát každý člověk v moderním světě? ptá se renomovaný psycholog Jordan B. Peterson a jeho odpověď na tuto nesnadnou otázku v sobě jedinečně propojuje odvěké pravdy a ohromující objevy nejsoučasnějšího vědeckého výzkumu.
partnerské vztahy
Ukázky

12 pravidel pro život

358 Kč
318 Kč
Hra na pavoučka - 20%
(1x)
Skutečný a před několika lety silně medializovaný příběh dívky, kterou od čtyř let sexuálně zneužíval otčím. „Nikdy to nevzdávejte, vždycky zbývá jiskřička naděje,“ vzkazuje všem, kteří podobně jako kdysi ona trpí a marně volají o pomoc.
partnerské vztahy
Ukázky

Hra na pavoučka

159 Kč
127 Kč
Sedm principů spokojeného manželství - 11%
(1x)
Sedm principů spokojeného manželství je vyvrcholením celoživotního díla významného amerického psychologa Johna Gottmana. Výzkum se opírá o jeho terapeutickou praxi a desítky let probíhající pozorování stovek párů.
partnerské vztahy

Sedm principů spokojeného manželství

341 Kč
303 Kč
Jak přežít krizi v rodině
Manželství, nebo život na psí knížku? Komu z rodičů patří dítě? Jak se domoct výživného? Kdo koho víc týrá? Jak se rychle rozvést? A rozvádět se vůbec? Musí mě dítě poslechnout? Do jakého věku?
partnerské vztahy

Jak přežít krizi v rodině

239 Kč
Když jde o muže - 20%
(4x)
Hledáte spřízněnou duši, nebo se jen pokoušíte přimět manžela, aby vynášel odpadky? Stále znovu narážíte na zvláštní chování mužů, kterému nerozumíte, a ptáte se: „Proč to dělají?“
partnerské vztahy
Ukázky

Když jde o muže

188 Kč
150 Kč
Najdi svou spřízněnou duši - 11%
(1x)
Přeješ si velkou, hlubokou, bezpodmínečnou lásku?
partnerské vztahy

Najdi svou spřízněnou duši

314 Kč
279 Kč
Rozhovory v tichu - 11%
Kniha propojuje unikátní svět dětí se světem dospělých. Upřímné a inspirativní rozhovory matky a její desetileté dcery Hanky pomáhají pochopit bolest duše a ukazují jednoduchou cestu k radosti, sebelásce, sebevědomí, popřípadě pomohou nastartovat samoléčení.
partnerské vztahy

Rozhovory v tichu

359 Kč
319 Kč
Život s narcisem
(2x)
Knihy Lucie Jandové, kde se dotýká podstaty a následků rodičovských zranění, si zase našly početný okruh čtenářů. Výsledkem spolupráce obou autorů je kniha o problematice narcismu, psychopatie a toxických vztahů. Čím to, že jich přibývá?
partnerské vztahy

Život s narcisem

171 Kč
Královna a divoška - 11%
Anselm Grün a jeho sestra Linda Jaroschová vybrali 14 ženských archetypů a spojili je s postavami biblických žen. Tyto biblické ženy, které představují vždy silnou stránku určitého archetypu, mohou současným ženám pomoci odhalit vlastní podstatu.
partnerské vztahy
Ukázky

Královna a divoška

250 Kč
222 Kč
První muž, který mě zradil, byl můj otec
(2x)
Otcovské zranění je tématem další knihy autorského tandemu Lucie Jandová a Dana Kaplanová. Po úspěšném bestselleru Temné matky a jejich dcery přicházejí s knihou, která se pouští do problematiky tíživých vztahů mezi dcerami a otci.
partnerské vztahy

První muž, který mě zradil, byl můj otec

162 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 23 položek
1 2 3 > >>